S*Nogitsune's Mashatu

 
Kvar av syskon fyra är Mashatu. Tanken var att vi skulle placera honom på foder för att gå vidare med honom i avel, men det visade sig att han hade ett litet biljud på hjärtat så avelsplanerna stryptes. Det visade sig även svårt att hitta seriösa fodervärdar.
 
Mashatu är en underbar katt, en knäkatt av rang och väldigt kontaktsökande. Han skulle antagligen passa för utställningslivet då han är vacker som en sommardag. När vi besiktade honom nu senast blev han friad ifrån biljudet på hjärtat. Det visade sig att det inte är så ovanligt och att det ofta växer bort men vi känner ändå att vi inte vill gå vidare med honom i aveln.
 
Mashatu kommer med största säkerhet bli en välpälsad och stor somalihane. Han har ett väldigt kraftigt och hanigt uttryck vilket vi tycker är bra. Han har även en underbar färg och det ser ut som att han kommer få en vacker ticking. Här kommer bilder på prinsen som får lite extra tid och uppmärksamhet ifrån oss. Han är en underbar katt.
En underbar katt som vi verkligen tagit till oss. Hör av er om ni är intresserade av Mashatu...
 
//Daniel
 

Kommentarer
Postat av: Jenny Ekman Duse

Fufu hälsar här att han gärna vill att brorsan ska flytta hit. Blir lite trångt och så men i brist på annan bostad så vill i alla fall Kafue att han ska flytta hit. Den som får rå om Mashatu blir lyckligt lottad. Fufu gör i alla fall succé vart han än går =)

2012-07-15 @ 18:48:56
Postat av: Matte Mia

Han är så otroligt fin. Ljuvliga bilder! Vem vill inte ha ett sådant fint vildbär!

2012-07-17 @ 14:07:23
URL: http://mattemias.blogspot.se
Postat av: Carina

Som nyfrälst somalidyrkare kan jag inte säga annat än att han är såååååå läcker!!! Det blir katt en dag å då en somali å helst en som ser ut precis så här (lite lik goldenfröken jag hade en gång i tiden)

2012-11-11 @ 09:31:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0