Känns som ett andetag.....Tiden går så otroligt fort. Det var inte länge sedan man oroade sig för om de små någonsin skulle börja äta själva och hitta till toaletten, nu idag sitter jag här och de har tagit över tillvaron med sin smak för livet.

Det är en otrolig resa som man är en del av och det är både för och nackdelar med att sitta på första parkett. De har förresten haft ner och haft sönder sin första kruka! Alla som har eller haft katt, vet att i lektagen så existerar inget annat än leken och alla de upptäckter de gör om världen i denna.

"Närvaro med en katt är att omfamna sin egen mystik"

Veckorna går

Ännu har ingen intresserad hört av sig gällande kattungarna, om man inte räknar människor som busringer eller inte kan uppge sina "sanna" intentioner. Vi har nämligen råkat ut får båda och man känner sig naiv och lite besviken som nyutkommen uppfödare. Man blir förhoppningsvis härdad under resans gång och peppad av de positiva erfarenheter som man förhoppningsvis får vara med om.

Familjen besökte veterinären i fredags och det gick väldigt bra, kattungarna fick sina sprutor och blev chippade. Personalen är så vänliga och hjälpsamma på katt och hundkliniken i Bista. Bilturen dit och hem var inge problem för kattungarna, visserligen är det bara 15 min enkel resa men det ger ändå en indikation på hur de reagerar på framtida bilresor. Mamma Fenja var också med till veterinären som stöd och "snuttefilt" vilket var lugnande för de små liven.

Dagarna tillsammans med kattungarna går alldeles för fort och de hittar alltid på något nytt som man inte trodde gick att genomföra, de förvånar oss med nya påhitt varje dag. Mina krukväxter får sig duster varje dag men än har ingen kruka gått sönder eller växt varit bortom räddningen.

Vi kommer antagligen att ställa våran lilla tös Ninja på Nerks utställning i slutet av januari. Vi väntar spänt på om vi kommer att få komma med.

Drömmande små vänner

Sitter i gungstolen i vårt vardagsrum och poserar

Två små underbara kattväsen, vi hoppas att de nya ägarna får känna glädjen av dessa fria själar som vi har varit så priviligerade att få följa under deras första tid på jorden. 

Utkast: Snart kommer ...

Snart kommer bilder på Puchi och Shakko, vilka även finns på bild på startsidan!


KattungarSmå missar i mysstund

Välkommna!

De två små pojkarna som letar efter nya hem. Shakko är röd och Puchi aprikos. Två små katter fulla med liv..

Nu startar en ny tråd i Daniel & Idas kattliv! Vi hoppas att besökare kan få ta del av den underbara kattrasen Somali som vi föder upp. Vi kommer att uppdatera bloggen kontinuerligt  med bilder och små episoder ur våra liv tillsammans med katterna som vi hoppas ger er insyn i vår verksamhet och ge er en känsla för vad vi står för som uppfödare. 

Mvh Daniel & Ida

Välkommen till It's Raining Cats & Dogs!

Här kommer Daniel och jag lägga upp bilder på vårt katteri S*Nogitsunes katter och även annonsera om de katter som är till salu just nu! Intresserade köpare får jättegärna lägga in inlägg med frågor och funderingar och höra av sig till oss på mail:

vzerildaniel@hotmail.com

Vi befinner oss i Örebro och tar gärna emot intresserade köpare för att titta på katterna och prata lite med oss innan man bestämmer sig.

RSS 2.0