Ultimate bumblebee provocateurs




En underbar helg med vackert väder, god mat och med en värme som lockar fram allehanda surrande djur till katternas glädje. Våra tre små marodörer (Hobbe har lärt sig sen tidigare) provocerar de sömndruckna stickande flygfäna (humle drottningar i detta fall) med tassar och bett. Ninja och Fenja har en tydlig ambition att utvecklas till master ninja cat's of doom och verkade ta humlornas död och fall på fullaste allvar. Husse hade fullt upp med att fya och med mattes assistans försökte rädda de överstressade humlorna. Det är skönt att killarna tog det lugnt iallafall och i ärlighetens namn är lite fegare (med öppenbart överlevnadsvärde) än tjejerna. Resultatet ifrån denna giganternas kamp ser ni ovan och en lite fegare kille här under.



Over n out
//Daniel


Herregud det är ju snart förste maj!



Tiden och värmen har äntligen gett reslutat, våren är verkligen här! Ut och passa på å njut! Utanför våran balkong ligger björktrasten redan på ägg vilket roar både oss och våra fyrbenta familjemedlemmar. Flugfångsterna har också ökat hemmavid, till husses förtret...........

Shakko har läkt ihop fint efter kastreringen och har blivit något lugnare men det dröjer innan hormonerna har lämnat systemet. Shakko är oerhört kelen och speciellt till Ida, jag har väl tagit "skolding" rollen och är därmed inte förstahandsvalet för mys vilket glädjer Ida. Sedan har Shakko ett extra gott öga fortfarande till tjejer tror jag ;- P.

Måste tillägga att kattungarna har utvecklats oerhört bra och Fenja har verkligen exemplariska mammagener och ett oerhört tålamod, bättre än mitt. Hon har ännu inte stött bort sina ungar eller visat "surmamma drag". Detta har nog lett till att Shakko och Ninja är lite "bortskämda" tonåringar.



Shakko letar fortfarande hem
Over n Out
//Daniel

Glad Påsk i Efterskott



Glad Påsk i Efterskott alla Bloggläsare, har varit på landet, fri ifrån internet och andra moderna medier! Har ägnat mig åt vårarbeten och fått färg i solen, vädret är som kyssar för själen. Våren är verkligen härlig för både tvåbeningar och fyrbeningar och vi har alla här hemma njutit av den underbara helgen. Helgen som tyvärr är alldeles för kort och snart till ända. Även fast vi bor i lägenhet vårfejas det här med fröer och nya planteringar på balkongen, katterna hjälper naturligtvis till så "gott" de kan. Shakko är numera kastrerad och är skönt för oss och för honom. Vi blir alltmer fästa vid denna charmör som myser med oss på kvällarna och som "stjäl" vår mat, han är en Aby ut i klospetsarna.

Over and Out
/Daniel

RSS 2.0