3 veckor

Nu är kattungarna 3 veckor fyllda och de är fulla av liv. Mjölken har kommit igång ordentligt hos Fenja och kattungarna har gått upp bra i vikt i en veckas tid nu. Kattungarna är i vad vi kallar deras terribel two´s, de driver mamma fenja till vanisnne genom att inte vara så lydiga som tidigare utan har nu nyfiket börjat utforska sin omvärld både i lekhagen och utanför. Hanen måste tilläggas är oerhört modig och helt annorlunda emot sin lite lugnare syster. Vi tror nu att honan är Somali och hanen är AbyVar, honan kommer att vara som sin mor i pälslängd och kommer därmed inte tillhöra pälsmonstren bland Somali. Förhoppningsvis faller någon med avels och utställningsintresse för honan medan vi skulle vilja placera hanen på halvfoder så att vi kan ta en eller två kullar efter honom. Men viktigast är att rätt person visar intresse och kan erbjuda katterna ett livslångt engagemang och ett permanent hem. Vi arbetar för att våra katter ska bli människokära ända ut i klospetsarna.

Här kommer en liten bildserie på båda kattungarna, är det något ni undrar över är det bara att höra av sig. Vi har bestämt att kullen ska ha indien tema, då blev det indisk mytologi.
Hanen. S*Nogistune´s VayuAsh
Honan. S*Nogitsune's ChhayaAsh

Kattungar är så härliga denna tiden i deras liv, så små med ändå så fulla av liv. Man glömmer alla sorger i världen när man tittar på dem och de är verkligen så härliga att titta på. Jag önskar att ni alla kunde få uppleva dessa små vårsolar i era liv.//Daniel


Kommentarer
Postat av: Azlan

Hej igen, det är så roligt att se bilder på de små. Vad skönt att det löst sig med vikten! Så söta och redan ser man den kraftiga hakan från mor. Ha det så gott under helgerna!

Mia och katten Azlan.

2009-12-17 @ 17:46:40
URL: http://katten-azlan.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0