Trött mammaSuper mamma Fenja är trött men fortfarande mån om sina två hemmaboende barns fostran och väl. Vi försöker numera säga till tonåringarna när Fenja inte räcker till, men varför ska hon uppfostra sina medbrottslingar?

Det har iaf varit en skön långhelg med bröllop, omplanteringar, kattmys och mycket annat. En återhämtningshelg och en glädjefull helg fylld av nygamla kontakter och halv vackert väder. Vi får hålla tummarna om att vi får några soliga veckor i slutet av sommaren.

Vi planerar en ny kull ungar och så fort parningen har ägt rum kommer med information under uppfödning.

//Daniel

FamiljemysKattmys, kattmys finns det något som ser trevligare ut än kattmys? Jag tror inte att det finns det och de myser verkligen öronen av varandra här hemma, så bra måste det vara! Det är verkligen ett dagligt äventyr att leva med tickade terrorister, man får slåss om glassen, vakta pålägget och absolut mota alla flugor i dörren om man inte vill råka ut för den mest imponerande luftakrobatik som en fyrbening kan lyckas ansamla i en så liten kropp. När de ligger så här, tillsammans och slickar varandra i öronen och myser, ja då undrar man verkligen vart terroristen tagit vägen? Men äventyr är äventyr, något som fascinerar och som ger kattbetjänten en ordentlig färgklick i en kanske en stundvis grå vardag, jag skulle aldrig ge upp mina tickade terrorister......


... Och så har vi våran grådvärg som tyvärr är för stor för att mysa tillsammans med de andra, det tycker husse är bra för då slipper han skämmas när han kräver tvångsmys av kanske hans käraste fyrbening...

 Hobbe bobban

Katt i hinkAtt leva med Ninja är alltid ett äventyr, hon tycks alltid vara upptagen och stannar sällan kvar för något annat än mat. I jämförelse med Shakko är hon mycket mera kattunge fortfarande. Detta är något som även mamma Fenja känner av då hon idag försökte släpa på Ninja som numera är lika stor som henne själv.

Fenja å andra sidan söker upp mig titt som tätt och berättar hur mycket hon vill att jag bara ska ha ögon för henne. Hon är verkligen übermysig fenjamenja.

Det fälls även en massa hår här hemma nu, vet inte om de byter mycket av sin päls under sommaren, innekatter har ju lite annorlunda rytm än utekatter, eller om det är jag som har fått för mig något. Ny kam och borste måste införskaffas för att förbättra och underlätta pälsvården på långhårsmonstren (Hobbe).. 

Vi ska även undersöka vilken som blir våran nästa utställning, det lutar åt dalarna.

Over n out
Daniel

RSS 2.0