Parningsnyheter!

Konstaterad dräktighet hos S*Nogitsunes emellan:

 
N* Villkattens Elrond Half-Elven AbyVar a, är den senaste hanen som har bidragit till katteriet N*Nogitsune's andra dräktighet. Elrond är en kraftig hane med runt vackert huvud i bra proportioner med stora uttrycksfulla mandelformade ögon, Elrond har en proportioneling kropp med bra stabilitet och tyngd. Elrond har en vacker varm blå färg med en havregrynsfärgad bottenfärg. Elrond har både fawn och mycket blått i stamtavlan. Elrond är PRA & Pk normal.
  Honan i denna kombination är våran S*Narya FenjaAsh som a är våran stammoder, Fenja är en stor hona med feminin och atletisk kroppsbyggnad. Fenja tillhör de somali som inte är särskilt välpälsade, men hon har päls på rätt ställen såsom krage, byxor och svans. Fenja har stora uttrycksfulla ögon och en kraftig Narya haka, vilket vi hoppas förs vidare till hennes avkommor. Fenja är PRA & Pk normal. Katterna i denna kombination kompletterar varandra bra i sina svagheter och vi hoppas att deras styrkor förstärks hos deras avkommor. Förväntat färgutfall på ungarna är främst blått, men även fawn förväntas. Än så länge är det tidigt i dräktigheten och faktiska kattungar är fortfarande långt borta, självklart hoppas vi på det bästa och återkommer med täta rapporter på utvecklingen. 


Vi hoppas att detta är en kombination som kommer att tillföra underbara sällskapskatter och intressanta katter för Somali rasen.

Over n Out
/Daniel

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0