Hobbe Bobban Bus

Hej alla bloggläsare, här kommer en lite rapport om våran huskatt Hobbe. Jag har fått privilegiumet att följa Hobbe hela livet och man får nog säga att han är vår förstfödda, han följer med överallt här hemma och är en riktig liten godig (6-7 kg). Hobbe vet att han är störst och ibland så kan han gå lite hårt fram emot Fenja och Ninja, men som tur är så har de tillräkligt med attityd för att inte låta det gå överstyr och de kommer överens merstadels av tiden. Hobbe fyller 4 år i sommar och det ska firas med dunder och brak, vi har pratat om att köpa en ny kattställning och detta är ju ett ypperligt tillfälle.


Hobbe är en komisk katt, de flesta katter är komiska även fast de själva ser ut som att de tar världen på största allvar. Hobbe blir extra busig när man pratar med honom, han är för övrigt en mycket pratsam katt.

  Hobbe älskar snören och blir alldeles tossig av dessa, här duger kamerans rem som leksak när huss har sin fotosession med honom, han är ganska stark Hobbe gubben. Hobbe är för övrigt en perfekt modell som sällan ger dåliga foton.Sötaste björnen i hela Örebro?...... Enligt en något opartisk domare så bor han hos oss.

//Daniel

RSS 2.0