Snart 5 veckor och pågående "matträning"Kattungarna växer så det knakar, deras kroppar börjar mer och mer att anta karaktärsdrag. Yoshi blir nog en högbent och storörad dam med tycke för mat och mys. Ginko är lite mer "satt" och har stora uttrycksfulla ögon och sin fars tofsar bakom öronen. Det händer mycket beteendemässigt också, nu är de verkligen miniatyrkatter som springer runt här hemma, de prövar hållbarheten i allt i godan ro. Igår introducerade vi kattungemat för första gången, innan har vi haft några dagar med kokt fisk. Yoshi äter som en häst och älskar denna nya lyx medan Ginko är fascinerad av vatten och går och dricker när det vankas mat. Det är väldigt olika det där med övergångar från katt till katt men när det gäller Aby & Somali är matintroduktionen oftast det som är minst problematiskt.

Ninja vaktar de små som en hök och är mycket beskyddande, det är fascinerande hur hon lägger sig hos dem när sura mormor (Fenja) kommer på besök och hur Hobbe på nåder får umgås med dem. Ginko och Yoshi bryr sig inte så mycket och igår gick de på upptäcksfärd i köket, en helt ny värld att utforska!

Av de kattungar som vi har fått hitills är nog dessa de mest företagssamma, det är helt underbart att se hur de tar för sig av världen utanför bolådan. Här kommer lite bilder på våra blåa stjärnor.

YoshiAsh:


GinkoAsh


Ninja låter mig fota kattungarna om hon själv får vara med, det går inte att använda kattleksaker för att få kattungarna att hitta fokus, då går Ninja upp i högvarv och vill leka.Lite axplock:

    
  

Är ni intresserade av att köpa en katt av Nogitsune's finns mer information under kategorierna till höger som heter kattungar till salu och uppfödning.

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0