Nya bildpresentationer av familjen...

Hej på er!

Kattungarna växer så det knakar och nu händer det nya saker varje dag i deras utveckling. De har börjat vandra runt i bolådan och har börjat så smått att undersöka sin omgivning. Fenja har ännu inte flyttat dem men har börjat titta efter alternativa boplatser. Vi byter i bolådan och ändrar ingångshålets läge för att dra ut på det om möjligt. Det är roligt att se hur nyfikna de är, pratar man vid bolådan så försöker de fokusera med sina stora gråblå ögon. Idag spann de när jag klappade dem! Savuti leder fortfarande viktligan och detta är nog ointagligt fram till de förser sig själva, lilla Lewa kämpar emot sina bröder vid mjölkbaren och hon är verkligen en kämpe!

Under förmiddagen haft fotosession, det är inte det enklaste att fota kattungar och det har krävt många bilder för dessa "halvbra".

Här kommer först en familjebild, märk väl hur stor Savuti är jämfört med sina syskon. Han är en klumpeduns med stora tofsar på öronen.


Här kommer bildpresentation på kattungarna först ut är Mashatu

 Profilbild och rakt framifrån
 Helkroppsbild.

Mashatu är väldigt mörk i färgen och har en härlig personlighet, han har lite yvigare päls än sina syskon i dagsläget och vi hoppas att detta håller i sig. Han är ganska tyslåten av sig när man hanterar honom. Mashatu och Lewa är minst i kullen.

Andra ut är SavutiAsh

 Rakt framifrån och profilbild.
Helkroppsbild, han fick inte plats i handen så han fick hänga lite på min handled!

Savuti har en helt underbar personlighet, väldigt nyfiken och spinner mest i kullen. Han är hungrig som ingen annan och har en ljus och pipig stämma. Hade honom i knäet och han var lugn som en filbunke, tittade på mig med sina söta små ögon...

Tredje ut är Kafue

 Profilbild, raktframifrån.
 Helkropp

Kafue ger intrycket av att vara vild, man får en sån där go käsnla i magen när man ser honom. Kafue är väldigt mörk och jag tror att han kan få bäst ticking av kattungarna. Mashatu ger ett rödare intryck medan Kafue har en annan kvalité i färgen, det är svårt att förklara och det är nog mest mitt eget personliga intryck. Iallafall är Kafue väldigt lugn och mysig.

Fjärde och sist ut är LewaAsh

 Profil, rakt framifrån.
 Helkropp

Lewa är en karaktär och har gjort intryck på mig. Hon har en mörk röst och är en avbild av sin mor som liten. Hon har nog fått mammas haka. Man ser att Lewa är minstingen i kullen, hon är lite kantigare och så klart betydligt mindre än Savuti. Hon har tagit sig väldigt bra ifrån starten som var absolut tuffast för henne. Mitt hjärta klappar extra för henne och jag hoppas att hon fortsätter att växa på sig.

Ni kanske undrar varför de blå har Ash i slutet av namnet, detta är ett arv ifrån mormor S*Andantes NemiAsh. Samtliga blå katter som har fötts hos S*Nogitsune's har fått heta Ash. Dessa katter är ChhayaAsh, VayuAsh, GinkoAsh och YoshiAsh. Samtliga förgyller de hemmen med sin närvaro hos sina nya ägare.

Vi kan ta emot besök från och med andra veckan i Maj. Vi tar emot alla besök, är man intresserad av katter är man välkommen till oss. Men boka först så vi kan bjuda på kaffe och fika.

S*Nogitsune's
Daniel


Kommentarer
Postat av: Mia

Wow, de är helt underbart fina! Kommer också att följa bloggen. Glad påsk önskas både två- och fyrbenta!

2012-04-07 @ 10:24:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0