Blåbären snart 9 veckor. Tiden går så fort...

Ja "time flyes" som man säger, med kattungar är det verkligen så. De och vi flyger fram genom tiden och varje dag händer det något nytt. Det positiva som har hänt i kattgruppen är att det har lugnat ner sig något emellan Fenja och Ninja, det är Fenjas sargade självförtroende och skygga kroppspråk som startar de bråk som nu sker alltmer sällan, tack och lov!
 
Nu har det faktiskt skett en växling emellan Ezri och Ishka gällande tempramentet, Ishka har lugnat ner sig betydligt och har på något sätt en storasysters personlighet. Hon älskar mat och hon sätter sig främst vid frukostbordet. Hon för sig som en dam. Gällande Ezri är det full fart, aldrig en lugn stund och hon hänger på de andra katterna och lär sig allt, både positivt och negativt. Hon är det lite mer sting i för tillfället vilket våra besökare i helgen fick erfara.
 
Kattungarna är numer överallt och har lärt sig att gå på den stora lådan med lucka, tror att Ezri och Ishka är de kattungar som har behärskat detta först av de kattungar som vi hitills haft hos oss.
 
Här kommer bilder på IshkaAsh
EzriAsh
IshkaAsh
EzriAsh
Syskonbild, behöver inte längre särskilja dem väl?
IshkaAsh
Mamma Ninja försöker alltmer att avvänja systrarna, för Fenja skulle det vara otänkbart! 6 månader är minimum annars blir det att kontakta kattsocialen, det kanske är det deras bråk handlar om? Inget är så känsligt som barnuppfostran...
 
Nu kommer det att dröja till nästa uppdatering, detta pga helgerna som ligger framför oss.
 
På återseende!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0