Gamla godingar!

Tack för era bilder ni som skickar! Jag blir så stolt över att se hur Nogitsune's katterna växer och frodas i vårt avlånga land. Här kommer lite bilder på en av de som bor närmast oss.  Vackra S*Nogitsune's ChhayaAsh som numera heter Saiija. Hon är en blå AbyVar och delar sitt hem med 3 tvåbeningar och en underbar huskatt.

Gällande Fenja så sover hon mest, det är alldeles för tidigt för att se symptom på dräktighet men vi håller tummarna.

Mvh Daniel med familj.

Fenja hemkommen efter intensiv romans.

Ni får ursäkta om det blir lite bildfattigt ett tag framöver men det är så att vår kamera är försvunnen. Men text kommer det iallafall.

Jo Fenja är hemkommer ifrån frieriet i Stockholm, efter några timmar tillsammans fattade de tycke för varandra och var så intensiva att tvåbeningen fick sära på dem under natten för att inte väcka grannen. Så nu håller vi tummarna för att Fenja ruvar på småttingar.

//Daniel

Damerna blå och kärlek i huvudstaden....

Ja nu har Fenja åkt på frieri i Stockholm hos Chachara (Jefrey), de har fattat tycke för varandra så snart bär det iväg för att hämta hem henne igen. Ska bli så spännande att se vad detta resulterar i, troligen vilt men kanske även en sorrel tittar fram. Hur som helst så kommer ungarna att bära anlag för dilution vilket är roligt då vi brinner för blått.

Vi blir så glada när vi hör ifrån våra kattungeköpare, ni får gärna skicka bilder allesammans! Nu senast ifrån damerna blå i östergötland. De älskar sin familj och familjen älskar dem, precis som det ska vara! Här kommer lite bilder ifrån dem.

Fotograf till samtliga bilder är Claes Stridberg.
GinkoAsh
YoshiAsh
Systrarna blå i busartagen!

Väl mött allesammans!

Väntans tider...

Ja som en bekant säger, vi spår och katterna rår. Vi spår verkligen nu och väntar in löp hos vår S*Naryas FenjaAsh. Men hon håller sig och ruvar på sig själv....

Ja så fort det händer något så uppdaterar vi.

Mvh Daniel

RSS 2.0