Kafue har flyttat till eget bo...

Kafue har flyttat och har tillbringat sin första midsommar hos ny familj i huvudstaden. Vi får rapporter om att allt går bra och att han är en god representant för sin sort. Man blir inget annat än stolt över sin fyrbening, å mamma Fenja har gjort ett gott jobb med honom.
 
En stor bonus med kattuppfödningen är att vi träffar så många goda människor, och att vi har förmånen att introducera en ny familjemedlem. Tack för att ni fastnade för just oss! Här kommer lite bilder ifrån "Fuffu", "Mr fox" aka Kafue. Han delar sitt hem med en av Tsaren's hovdamer, en russian blue som heter Grace. Ta hand om vår lilla räv Grace!
Grace lär Kafue hur man spelar piano, "så här gör du"...
"Ahhh, jag börjar nog få kläm på det här!"
 
Mycket lek är och blir det, tur att vi har en matte som vet det här med lek! 
 
Det är så roligt att höra ifrån våra telningar, ni som vill dela med er med bilder. Gör gärna det, skriv en rad så gör jag en uppdatering här.
 
Nästa Nogistune's katt som ska flytta är Lewa, då blir det en längre tur. Som tur är Lewa den envisaste, tuffaste lilla somalitjej som finns. Hon är snäll men hon har ju präglats av 3 bröder så hon kan ta för sig.
 
Savuti och Mashatu letar fortfarande nya hem. Oturligt nog så visade det sig att Mashatu har ett litet bi-ljud på hjärtat. Vi ska tillbaka till veterinären för återbesök å eventuell ultraljudsundersökning, de sa att det kan växa bort men vi kommer ändock inte behålla honom i avel. Mashatu kommer istället få leva ett långt å friskt liv som sällskapskatt, vart det får tiden utvisa. Han är en helt underbar individ, gosigare katt får man leta efter. Det är alltid tråkigt när planerna inte går som man tänkt sig men vi hoppas på att vår Kafue en dag kan fädra nån somali till världen.
 
//Daniel
 

Kommentarer
Postat av: Jenny Ekman

Hoppas verkligen vi kan hålla Kafue fertil så han får bli pappa. Han verkar vara en väldigt bra föredömme för sin ras måste jag säga. Grace tittar förundrat på hans initiativrikedom. Det finns inget som är tråkigt i Fufu-världen =)

2012-06-26 @ 21:53:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0