S*Nogitsune's IshkaAsh & EzriAsh

Här kommer nya bilder tagna idag. För första gången bilder på de två tillsammans. Kattungarna växer på bra. Båda har upptäckt mat på riktigt, de leker så det står härliga till och de rymmer som sig bör.
 
Nu dröjer det inte länge förrens kattungarna tar över hos oss, det är nog den mest arbetsamma tiden och givande tiden. Fenja har fortfarande väldigt svårt att acceptera sin nya plats i flocken så det är mycket morr och oro mellan henne och Ninja. Ninja gick i löp idag och Hobbe står återigen högt i kurs, hon gillar killar är uppenbart. Vi har börjat med p-piller för att hon inte ska gå i höglöp och "glömma" kattungarna.
 
Först ut är det IshkaAsh
 
 
Här kommer bilder på EzriAsh
 
Här kommer det några bilder på systrarna tillsammans.. Ezri fram, Ishka bak
Ishka till vänster, Ezri till höger..
Ezri till vänster och Ishka till höger.
Så nu har ni fått lite bilder å titta på...
 
//Daniel
 

Blåbären snart 5 veckor, namn...

Ja flickorna växer och frodas. Detta är S*Nogitsune's IshkaAsh. Vi brukar ju ha geografiska temat och då Pappa är ifrån yttre rymden, "the final frontier" så att säga så har vi namngivit döttrarna för att hedra far.
 
Ishka är betydligt svårare att fota än sin syster, hon är något tyngre i kroppen och betydligt pratigare.
 
  
Den andra syster som kommer heta EzriAsh, hon är försiktigare i sättet. Hon har börjat ta sig mer men är fortfarande mjukare i sättet och i kroppen. Hon är betydligt lättare än sin syster att fota. Det är tacksamt att ha en tackfläkt att stirra på.
 
 
 
 
Nu har kattungarna fått flytta ut i en hage och ska introduceras mat imorgon. Potträning ligger också på schemat. Idag har datorn varit med mig. Inget krångel än...
 
//Daniel

Nya bilder på de blå små fröknarna

Ja på tisdag blir blåbären 4 veckor. De vill nu inget hellre än att komma ur bolådan. Mamma Ninja för en terrorregim här hemma, hon är nykrönt drottning av krukmakaregatan 33.
 
Det här med spänningar i kattgruppen är verkligen jobbigt, vi hoppas att det lugnar ner sig snart och att Fenja kan acceptera sin nya plats i kattgruppen och rätta sig efter detta.
 
Här kommer lite bilder. Först är det hon som är lite ljusare i underpälsen, hon är den som är mest utåtriktad och pratsam. Hon vill gärna hanteras och har en mer "aby-look" över sig. Hennes öron har en härlig bred bas och något rundare ansikte än sin syster. Hon är lite svårare att fota då hon är "all over the place"
   
Här kommer den andra systern som varit en "tydligare" somali enligt vår erfarenhet. Hon är lite tystare och lugnare i sättet. Har en look som är lite mer klassisk somali.
Det är väldans spännande att se dem utvecklas, fyra vekor är lång tid i kattunge mått mätt.
 
Vi Se å hörs. En av kattungarna är reserverade, och en av systrarna har flera visat intresse för. Jag kommer med en uppdatering nästa helg. Då har vi förhoppningsvis en ny dator, sitter här vid min mors dator som jag fått låna över helgen.
 
//Over an out

Bilder at last....

  Pratsamma damen... Som vi tippar är variant.
Tysta systern, som vi tror är en somali.

Härdsmälta

Om ni undrar så bedriver jag ett krig emot en fiende som jag inte förstår mig på. Datorn vägrar mig sin nytta och snart flyger den ut i den bistra höst/vintern.....
 
Jag har tagit bilder, kattungarna mår väl men datorn krånglar..
 
På återseende!

RSS 2.0