Tösarna blå...

Det går bra med flickorna, de växer och frodas. De är väldigt lugna och sover mycket. De har öppnat sina ögon och de är väldans söta nu. Jag ska försöka ta några bilder imorgon.
 
Jag tror att det är en somali och en AbyVariant som det blev sist. En av dem har tussar till kinder och en liten man, samt har en betydligt buskigare bakdel. Båda har väldigt runda och fina huvuden.
 
Ninja har börjat lugna ner sig lite och är inte lika rabiat. Hon visar ett större tålamod med oss och hennes kamrater i lägenheten fastän Hobbe fortfarande lever i skuggorna.
 
Vi kan ta emot besök från och med kattungarna fyller 5-6 veckor. Har man katt ser vi gärna att vi väntar till 6-7 innan första besöket.
 
Mvh Daniel

Lite bilder på de små...

Jo Kattungarna, de två blå systrarna växer så det knakar. De väger uppåt 200 gram och har en mycket god tillgång på mat. Ninja är väldigt överbeskyddande och det är knappt att jag får hantera dem. De andra katterna får hålla sig på behörigt avstånd. Hobbe är förpassad till skuggorna för tillfället.
 
Det är två flickor som vi inte vet än om det är somali eller abyvariant. Den ena har en ljus stämma och är lite lugnare medan den andra skriker i högan sky efter mamma.
Flicka nummer ett:
Flicka nummer 2
Väldigt dåliga bilder men jag får inte låna kattungarna för längre fotosessions utan att Ninja får bryt så ni får hålla er till tåls.
En mycket skeptisk mamma...
Ninja är en riktig lejonmamma och hon har avpolerat mamma Fenja. Så nu är hon ny drottning hos S*Nogitsune's
 

Nu har kattungarna kommit!

Två blå flickor har kommit till världen. De är pigga men första veckan är kritisk. Så jag återkommer med bilder och uppdatering på söndag.
 
Jag vet ännu inte om det är abyvariant eller somali ännu.
 
Ni som har varit i kontakt med mig får gärna ta förnyad kontakt. Jag har inte skrivit ner namn och kontaktuppgifter, bara gjort en notering i huvudet. Men det är svårt att hålla i minnet då man har kontakt med så många olika människor dagligen.
 
Mvh Daniel

RSS 2.0