Mashatu and the Coons...

Ja vi får även härliga rapporter ifrån Mashatu, som numera heter Rufus. Mashatu var tänkt att gå i avel men lever nu som sällskapskatt i huvudstaden. Han har två fina Main coons som vänner, de tar han om honom som den prins han är. Av bilderna att döma iallfall.
 
Vi får det mer å mer bevisat att Somali är en kattras som passar med många andra raser. Men vi utgår ifrån individen när vi samtalar med potentiella ägare och hitills har vi haft tur. Peppar peppar ta i trä.

Kafue, Mr fox & Fu Fu....

Vi får många fina bilder och goda ord om vår lille räv i huvudstaden. Hans nya matte visar honom världen och lyxen med somali. Att alltid ha en vän i släptåg..
 
 
Vi hoppas att Kafue får möjligheten att träffa minst en, helst två somalidamer innan han blir kastrat. Finns ett intresse så får ni höra av er till mig så vidareförmedlar jag intresset till ny ägare.
 
Mvh Daniel

Aska, a.k.a LewaAsh

Ifrån vår nordligaste somali får vi en massa fina och mysiga bilder. Hon lever tillsammans med en Aby som också tagit henne till sig. Mysigt värre med Lewa pewa..

Ginko & Yoshi

 
Två stiliga damer, Ginko till vänster och Yoshi till höger. De har tydligen denna nyinstallerade köksfläkt som tillhåll för tillfället. Allt som går att vara på är en potentiell vilo och spaningsplats. Ginko planerar de nya ägarna att para till årskiftet. Vi kommer stötta i planering och annat som hör till. Det är en viltfägad hane som är tilltänkt och det är somali som blir utfallet. Viltfärgat skulle jag tro. Men detta är planer som vi hoppas blir verklighet, det är för tidigt att lova något.
 
 

Vayu.... Numera Filip

 
Vi får hälsningar ifrån Värmland att Filip har det gått. Här ligger han på någonting varmt, välbehövligt denna regniga höst... Han ser ut att trivas. Enligt husse är han en fena på jakt och tar både fåglar och möss trots att han är innekatt... Undrar hur?

Uppdateringar...

Här kommer det några uppdateringar ifrån Nogitsune's katterna ute i vårt avlånga land. Från Umeå i norr till Linköping i söder...

Vi får rapporter om att det går bra med dem allesammans och att de berikar sina tvåbeningars liv som sig bör. Jag har inte uppdaterat på ett tag för att orken inte funnits. Vår dator är som sagt inte utbytt än mot en ung och fräsch vilket är ett hinder....

Men jag lovar er att vi inte har krupit under jorden... Vi har ett hektiskt liv för tillfället...

I väntans tider

Ja vi tror att Ninja är dräktig, hon visar tydliga tecken. Hon har en monsteraptit, hennes nipplar är rosa och växer, så också hennes mage. Om allt går som det är tänkt så väntas kattungar andra veckan i Oktober.

Om ni redan nu har intresse av en lång eller korthårig somali så kan ni höra av er. Vi ser gärna besök så vi får visa upp våra härliga katter och oss som uppfödare.

Jag kommer göra en liten uppdatering om våra utflugna barn framöver. Vår dator har en livskris och är därmed inte särskilt beräknelig.

//Daniel

Mashatu har flyttat

Mashatu har flyttat till ny familj i Stockholm. Vi får rapporter om att det går bra. Vi hoppas att ännu några tvåbeningar har blivit somalifrälsta!

Jag kommer uppdatera om planer framöver och självklart lägga in bilder på de fyrbeningar som lever med oss till vardags.

Skicka gärna lite bilder och några rader så lägger jag upp dem inom kort.

RSS 2.0