Blåbär söker nya hem....

S*Nogitsune's GinkoAsh och S*All Inclusive Esto har fått två små pojkar. De är nu 5 veckor gamla och deras familj tar nu emot intressenter. Pojkarna kommer att få namnen Mario och Luigi. Luigi har haft en tuffare första tid i livet än sin bror Mario. Luigi är en riktig kämpe och de båda har härliga personligheter. Kattungarna är uppvuxna med barn och lever som älskade familjemedlemmar.
 
Det skulle vara extra om en intressent skulle låta nån av pojkarna få lämna en eller två kullar efter sig. Detta då Somalin är en mycket liten ras och allt stöd är välkommet.
 
Här kommer bilder på de fina, man kan inte annat än smälta för sådana uttryck!
Underbara lilla familj. Mamma Ginko har en fantastiskt fin blåfärg, varm och tät. Hon har en mycket fin personlighet, och som synes är hon mån om sina små.
 
Kontakt tas med Anna Brotzen, familjen bor i Linköping. annabrotzen@hotmail.com
 
 

Planer för S*Nogitsune's

Nogitsune's katteri har planer för 2014, vi letar hane till vår Ninja AbyVar p. Det kommer förmodligen att bli Ninjas sista kull. Ninja är fri ifrån PRA och Pk.Vi kommer sen att köpa tillbaka en kattunge ifrån de katter som vi har sålt vidare. På så sätt värnar vi allra bäst om vårt avelsarbete.
 
Så nu letas det efter en Somali hane till Ninja, viltfärgad eller sorrel är planen. Vi får se vad verkligheten kan ha att erbjuda. Ninja har fått 4 kattungar, alla honor. 1 av dessa har en kull, kommer inte lämna någon mer. 2 har gått vidare till avel, ingen av dem har fått kattungar än.
 
 
 

RSS 2.0