S*Nogitsune's Ninja

Med Fenja kastrerad kommer Ninja att vara vår aktiva avleshona tillsvidare, planen är att utöka på sikt med en ny avelshona.
 
Men Ninja är en väldigt duktig mamma och har mycket att ge till rasen genom sin Aby ursprung och sin fenomenala look. Vi gillar våran Puma, det som finns att jobba med är självsäkerheten.
 
Här är några bilder tagna idag.
Ninja sniffar på "skogsro" i aromalampan å lyssnar på gotländska ljudlandskap. Sommarfåglar....
"Ahh men låt mig bara sniffa lite till..... talldoft är ju så härlig" Husse tänker mer på dina schmutsiga ögon vännen min, tvätta, tvätta..

IshkaAsh

Nu har Ishka varit på sin första utställning. Det gick väldigt bra för henne, hon fick fina omdömen och skötte sig exemplariskt. Matte är så stolt över sitt blåbär och det är vi med. Väldigt roligt när våra utflugna barn får bära fanan för rasen!

Kafue

Fler bilder på Jennys fina herre. Han har nyligen blivit 11 månader, i mars blir han året. Hur ska du fira din räv Jenny?

Dagarna går, snart är det vår...

Ja dagarna skenar iväg, det har gått ett tag sedan jag skrivit här. Orsaken är mycket arbete och återhämtning ifrån kattkullen, för även fast det är väldans roligt så ljuger jag om jag säger att det inte är arbetssamt.
 
Nu när Ishka och Ezri flyttat har lugnet återigen lagt sig på krukmakaregatan, de vuxna katterna tar dagarna med ro och det har blivit lite bättre emellan Ninja och Fenja. De växlar numer i vem som är "topcat"
 
Vi har inga nya planer på kattungar, detta då vår egen tvåbeningsfamilj snart kommer att utökas. Uppdateringarna av bloggen kommer också därför att ske mer sällan nu i början. Men jag kommer att uppdatera hur livet flyter på med barn och katt ändå.
 
Nästa kull kommer att bli på Ninja, vi kommer att använda året till att inventera och hitta en lämplig hane åt henne. Att kattplanering skulle vara något enkelt är inte sant, ofta har vi haft ett år på oss att hitta hane och knyta kontakter. Det växer inga hanar på träd direkt.
 
Här kommer lite bilder tagna idag, både på katter och på blommor. Som för övrigt är en av mina stora passioner.
 
Fenja
Ceolygna cristata "snödrottningen"

Uppdateringar ifrån Ishka och Ezri

Ishka
Ishka och Ezri trivs bra i sina nya hem. De växer och har installerat sig hos sina nya familjer, både tvåbeningar och fyrbeningar.... och diverse andra djur.
 
Ishka har flyttat till de södra delarna av vårt avlånga land. Hon hjälper sin nya matte med bokföring och blir ompysslad av sin avlägsna släkting.
Ishka
Ishka blir väl omhändertagen av sin gamle "farbror"
Ezri, myser i tvåbeningarnas säng.....
Det här "ap-beteendet" känner vi igen.....
 
Vi är glada att både Ishka och Ezri kommer att bidra till Somalirasen, mer blått åt kattfolket!
 
 

RSS 2.0