S*Nogitsune's Kafue. FuFu finns tillgänglig för avel i begränsad omfattning.

Kafue är ifrån kombinationen S*Narya FenjaAsh och S*Fauve Jefrey with one f. Han har utvecklats till en trevlig katt med goda proportioner.
 
Vi är glada över att Jenny, som är Kafue's matte låter honom ge ett litet bidrag till somali rasen i Sverige. Vi hoppas att Kafue kan ge 2 kullar i Sverige under 2013. Parning sker i Stockholm hemma hos Kafue i Nacka.
 
Kafue är fritestad ifrån Pk & PRA, har u.a på senaste besiktningen hos veterinären och kan ta emot när han blir könsmogen. Mamma Fenja är ögonlyst vid två tillfällen, u.a vid båda. Fenja har blodgrupp A.
 
Avgifter är 1500 för i språngavgift, då ingår en kattunge i priset. Avgift betalas till Jenny vid parning. 1000:- per kattunge när kattungarna är fyra veckor.
 
Så här beskriver Jenny sin stiliga räv:

Min fina räv Kafue är än så länge en fertil hane. Han utvecklas jättefint och blir bara snyggare och snyggare för var dag som går. Söndagen den 18e november var vi på Birkas kattuställning och han blev Ex 1 med fin bedömning. Han fick beröm för sin fina päls och kropp. Den enda anmärkningen var ränder på frambenen som domaren trodde skulle växa bort med tiden. Han bedömdes ändå som en väldigt lovande hane och framförallt tycker jag han betedde sig exemplariskt på utställningen. Det känns som Kafue har en väldigt unik personlighet och charm. Därför hoppas jag att hans gener får gå vidare. Han är så snygg, cool, rolig och världens största kelräv som förgyller mitt liv.

 

 
 
 

Kommentarer
Postat av: Lisbeth Falling

Hei, jeg er interessert i paring med denne hannkatten til min Ophelia av Revebo(N).

2013-02-20 @ 18:29:12
URL: http://lisbethfalling.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0