Iskha, BIV på hennes senaste utställning! Grattis till Ishka och hennes matte Kerstin på S*Ianthelagens!

Ja, det här med att vara stolt kommer åter igen på tapeten när man ser bilder på de härliga blåbär man har varit med å tagit fram till denna värld. Ishka och hennes syster Ezri var helt underbara kattungar.Ishka sökte sig till mig och Ezri mer till min sambo Ida. Ishka lämnade helt klart avtryck hos mig. Man kan inte tro att det var i år de flyttade, "time flies". 
 
Enligt mitt tycke är Ishka en rastypisk somali med en feminin look, välbalanserad och med ett vacker uttryck. Det som har kommit på senare tid är hennes färg. Jag hoppas att det fortsätter att utvecklas åt rätt håll. Färgen är något som kan ta tid hos en somali, jag tycker själv att Fenja bara blir bättre med åren.
 
Ishka hade ett helt underbart temperament, som en liten kelsjuk apa! Hon var oerhört nyfiken ifrån den stund hon öppnade ögonen och riktningen var hela tiden framåt. Det är ett privilegium att få följa med på resan även efter de flyttar hemifrån! Det tackar jag och familjen för.
 
Här kommer lite bilder, tagna av Susanne Jönsson på S*Foxgloves
Ser lite lustigt ut med leksaken där fram, det kan väl ändå inte vara hennes svans!
Väldigt vackert ansikte, sött som socker! Inte ditt ansikte då Kerstin;-P
Tålamod är en dygd... Inte minst på et utställning.
Man vet/känner/ser hur mycket Matte och Ishka gillar varandra. A match made in heaven. Som uppfödare blir jag extra glad över att se detta. Jag blir alltid glad när jag ser fyrbeningar & tvåbeningar njuta av varandras sällskap.

Krafttag i Värmland och hund på flykt......

 
En Somali/Aby är ett lejon i miniatyrformat. En bild säger mer än tusen ord. Här gnager Vayu, Fenjas son ifrån hennes andra kull på ett ben ifrån? En elefant? Stort är det, passar herrns ego, helt klart. Vayu håller ställningarna hos sin nya husse och har karaktär så det räcker åt ett helt katteri. Jag måste säga att jag är stolt över herrn, en kung ända ut i klospetsarna.
 

Kafue! Planer hos N*Rubicon

Jo Kafue väntas lämna efter sig några riktigt fina kisseungar i Norge. Kafue väntas träffa sin Ophelia i mitten av Juni. Vi väntar med spänning på detta, håller tummarna att de finner varandra! Här kommer en bild som Lisbeth Falling presenterat angående planerna.
 

Nya ord från landets norra delar!

S*Nogitsunes LewaAsh, nu kallad Aska är lycklig kastrat. Det är endast Kafue som förhoppningsvis lämna några somalisar till eftervärlden. Av S*Narya FenjaAsh är det endast två ungar som gått vidare i aveln, Kafue och Ninja. Ninja är ju avelshona i katteriet här hemma.
 
Här kommer bilder på den yngre kopian av Fenja...
 
Odlar glädje, dubbel glädje. Sitter bland mattes spenat...
Mitt fina ärr, ser ut att må bra under mattes händer...
Fina tratten! "Fågel, mums"
 

RSS 2.0