Mashatu

Ja, denna uppdatering har jag dragit lite på. Är ju beroende utav era bilder och historier nu för tiden. Hemma händer det inte så mycket på kattfronten, är väldigt mycket vardag.
 
Mashatu trivs i sin nya familj, han har sina coons och sina människor som han vårdar på sitt somali manér. "Att vara tillsammans är att leva livet". Mashatu ser verkligen ut att njuta av sin gemenskap.
 Mashatu till höger i bild...
Fenja är så stolt över sina söner och döttrar ute i landet.
 
Ni får gärna dela med er utav härliga sommarbilder! Somali älskar sommaren, vad har de fångat och vilka har de charmat!
 

Vayu, ett mjauhej ifrån Värmland...

Ja vi har även fått uppdatering kring Fenjas son i sin andra kull. Vayu har ett väldans uttryck tycker jag, ett vilt uttryck som jag verkligen gillar. Det är synd att ingen i denna variantkull fick lämna vidare i somaliaveln.
 
Vayu är en mycket aktiv katt som följer husse överallt, sitter så ofta han kan på husses axlar och gör sin röst hörd i hemmet. Vayu har dräpt några fåglar trots att han är innekatt. De som vågar sig in i kattgården "be ware!"
 Vilka ögon och vilken färg!
Roar sig emellan varven!

Uppdatering ifrån björkanas stad. LewaAsh, numera Aska.

Det är alltid roligt när vi hör ifrån våra utflugna, det är ännu roligare med bilder! Vi uppmanar er att skicka små uppdateringar på era liv med Somali.
 
Aska, som var minst i kullen har blivit en kopia av sin mamma Fenja. Det är otroligt roligt å se att "her blood is strong in her descendants" Aska beskrivs vara en somali dam som tyr sig mycket till sin matte men är lite rädd för den stora världen. Hon är fortfarande liten till växten men ser ändå ut att vara i fin form. Här kommer lite bilder från en vårpromenad, våren är ju lite senare där uppe i norr.
Vaken och hungrig blick, kan det vara en fågel som lockar?
"hujeda mjau" nu blev det för mycket"
"omgruppera till säkrare marker, fågeln var för creepy!"
 
Väldans trevliga bilder. Tack Mika för uppdateringen!

RSS 2.0