S*Jambo somali

Jenny Eklund Duse som är ägare till S*Nogitsune's Kafue har en härlig hemsida. Kafue har blivit pappa! Detta till två söner i Norge. Kafue har parat ytterligare 2 honor som vi väntar med spänning på.

Här är en länk till hemsidan!
http://jambosomali.blogspot.se/

Scandinavian Winner. Norrköping 14/9

Det var längesedan som vi var på en kattutställning, första gången alla fyra. Att gå på en kattutställning med en tvååring är en utmaning, frågan är mer vem som går med vem. Utställningen var i en idrottsarena så Nils arbetade hårt med löpningen, han är som sin morfar väldigt intresserad av idrott;-)
 
Vi träffade väldans många trevliga människor, och åkte först och främst för att träffa Ninjas och Worfies dotter Ishka. Ishka är en riktigt trevlig och elegant katt. Hon är 11 månader och vi hoppas att en dag få tillbaka en dotter ifrån henne.
 
Här kommer lite bilder ifrån dagen....
Ishka
Matte är så glad i sitt blåbär. Tyvärr blev Ishka slagen av en fladdermus=devon rex på andra dagen. We don't like rexe's. Ninja blev också slagen av en rex på väg mot panel.
Denna lilla rödtäppa hade Susanne Jönsson på S*Foxgloves med sig. Blått är ju favoritfärgen men sorrel är riktigt fint det med.
En liten sommarblomma, för att påminna oss om den underbara sommaren som nu är förbi.
 
 
 
 

Gått med i FB

Ja efter en längre tids bearbetning, ni vet vilka ni är har jag gått med i facebook. Kommer dock att begränsa det till katteriet.


RSS 2.0