Kattungarna 4 veckor, time flies!

Ja nu är kattungarna 4 veckor, å är i alla bemärkelser så som kattungar ska vara. De är aktiva, söta, nyfikna och vill inte längre vara i den trygga bolådan. Men husse å matte håller dem där i några dagar till i alla fall. Vi kommer att öka "friheten" succesivt fram till 7 veckor, därefter brukar inget stoppa dem. Det blir både spänt och nytt med kattungar och barn. Hoppas att det kommer gå bra..
 
Ja vad ser det ut att bli av dessa tösar då? Chihiro är en tyst och en riktig mammedink, hon är av det lite mer försiktigare slaget och vill gärna att mamma finns och försäkrar säkerheten. Vi kommer få jobba lite med hennes självförtroende misstänker jag. Hennes motivation här i livet är mat, med det får vi vägleda henne till positiva erfarenheter.
 
Susu, är Chihiro's motsatts, hon är ytterst pratsam, självsäker och framåt. Svansen går i vädret och hon ser ut som en liten radiobil när hon utforskar sin omgivning. Hennes motivation här i livet tycks vara lek och äventyr. Hon har en härlig typ och fast kropp. Hon kommer att aktivera sin nya familj på många sätt misstänker jag ;-)
 
Först kommer Susu, sen Chihiro
SusuAsh AbyVar a
 
ChihiroAsh Som a
Från och med nästa helg kan vi ta emot besök, vi ser gärna att man besöker oss, även fast man inte ska köpa katt just nu. Katterna tycker om besök och vi också. Ta kontakt med mig om intresse finns.
 
Med vänlig hälsning Daniel
S*Nogitsune's

Blåbären 16 dagar, tiden rusar förbi

Ja nu är kattungarna 16 dagar, de börjar bli alltmer aktiva i bolådan. De lyssnar och försöker att undersöka omvärlden med sina nya ögon. De har nu öppnat ögonen, abytösen på dag 10, somalihonan på dag 14, idag är de öppna, klara och nyfikna. Härliga bär!
 
Deras personligheter börjar också att visa sig, de är aktiva men abytösen är något aktivare och pratsammare. Vi kommer att döpa dem efter ett japan-tema, abytösen kommer vi att ge namnet Susu, SusuAsh i stamtavlan då alla blå katter får Ash som suffix.Susu betyder aska på japanska. Somalitösen kommer vi att ge namnet Cihiro, ChihiroAsh efter huvudkaraktären i Hayao Miyazaki's "spirited away".
 
Susu är reserverad och kommer förmodligen att flytta till Ninjas bror Shakko, vilken lycka för oss, de nya ägarna och för Shakko.
 
Det får bli fler bilder på Chihiro, kommer på nästa uppdatering. Hon ligger mest med nyllet i mammas mjölkbar och är inte alls den linslus om systern är.
 
 

RSS 2.0