Kattungarna 4 veckor, time flies!

Ja nu är kattungarna 4 veckor, å är i alla bemärkelser så som kattungar ska vara. De är aktiva, söta, nyfikna och vill inte längre vara i den trygga bolådan. Men husse å matte håller dem där i några dagar till i alla fall. Vi kommer att öka "friheten" succesivt fram till 7 veckor, därefter brukar inget stoppa dem. Det blir både spänt och nytt med kattungar och barn. Hoppas att det kommer gå bra..
 
Ja vad ser det ut att bli av dessa tösar då? Chihiro är en tyst och en riktig mammedink, hon är av det lite mer försiktigare slaget och vill gärna att mamma finns och försäkrar säkerheten. Vi kommer få jobba lite med hennes självförtroende misstänker jag. Hennes motivation här i livet är mat, med det får vi vägleda henne till positiva erfarenheter.
 
Susu, är Chihiro's motsatts, hon är ytterst pratsam, självsäker och framåt. Svansen går i vädret och hon ser ut som en liten radiobil när hon utforskar sin omgivning. Hennes motivation här i livet tycks vara lek och äventyr. Hon har en härlig typ och fast kropp. Hon kommer att aktivera sin nya familj på många sätt misstänker jag ;-)
 
Först kommer Susu, sen Chihiro
SusuAsh AbyVar a
 
ChihiroAsh Som a
Från och med nästa helg kan vi ta emot besök, vi ser gärna att man besöker oss, även fast man inte ska köpa katt just nu. Katterna tycker om besök och vi också. Ta kontakt med mig om intresse finns.
 
Med vänlig hälsning Daniel
S*Nogitsune's

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0