Hobbe hälsar alla vårglada två och fyrbeningar, ett hipp hipp huravår!

 

S*Nogitsune's Ninja.

S*Nogitsune's Ninja. Vi planerar för tillfäller Ninjas sista kull. Jag hoppas att jag får något att jobba vidare med inom katteriet. Planen är i så fall att Ninja blir kastrat till hösten. Vi planerar att åka söderöver i början av April och då ska Ninja få dejta en viltfärgad somali herre. Ur denna kombination kan samtliga färger komma, det kan även bli lång och korthår.
 
Om ni redan nu vill anmäla intresse så går detta bra, jag kommer att lägga upp bilder allt eftersom planer övergår till realitet.
 
 

S*Nogitsune's Ezri har flyttat till nytt hem!

Efter en dryga omtumlande vecka, vilken har innehållit slagsmål emellan katter, pusslande med dörrslussar och tidiga mornar för att "bädda" för dagen, hittade Ezri sen sin nya människa. Vi hade kontakt med spekulanten innan över telefon, och jag tyckte det kändes så bra när vi pratades vid så vi bestämde oss för att träffas och se hur det skulle gå. När vi sen träffade Ezris nya tvåbening, satt vi och pratade i många timmar. Jag har ju inte svårt att prata, men jag brukar märka när det inte uppskattas i andra änden. I detta möte upplevde jag att vi hade en gemensam värdegrund och kunde prata katt utan bekymmer. Tiden bara flög iväg. Katterna tyckte även om Charlotta, så som hon heter. Ezri kommer att bli sällskapskatt och därmed inte gå vidare i aveln. Vi tror att detta kommer att bli bra.
Nu har denna pärla flyttat till nytt bo. Vi önskar henne all lycka till med sin nya tvåbening! Vi tror att det kommer gå alldeles utmärkt.
Vi hoppas på uppdateringar längre fram.

RSS 2.0