Kattungar ur "Kaffekullen"

Temat för kullen är Kaffe sorter. Vi gillar kaffe! Nu är våra kattungar 10 veckor. Vi tar gärna emot besök. Vi använder oss inte av tingningsavtal, detta gör vi för att både köpare och säljare ska kunna känna sig trygga med varandra. En överenskommelse är en överenskommelse ändå. Vi förbehåller oss rätten att neka köp utan att ange anledning. En kattunge ifrån S*Nogitsune's kostar 8000:-
 
Då ingår:
En underbar livskamrat
Stamtavla
Chippning
Vaccinering mot kattpest och kattsnuva
Kattungen är försäkrad i Agria guld.
Försäkrad mot dolda fel
Kattungekit ifrån oss som vi sätter ihop
Livslång support
 
Två av kattungarna är det intressenter på.
S*Nogitsune's Forza
 
S*Nogitsune's HaciendaAsh
 
S*Nogitsune's WanyamaAsh
 
Alla 3 är olika till temperament. Hacienda är en liten spinnmaskin, Forza är ett litet energiknippe som gillar att bli buren. Wanyama är en puss och famnkatt.
 
 

S*Nogitsune's 7 kull, snart 10 veckor

Ja nu var det väldigt längesedan som jag skrev på denna sida. Det är mycket i livets cirkus för tillfället och tyvärr har skrivandet fallit bort. Men livet pågår utanför internet och vi ligger inte på latsidan. Vi har flyttat till landet och bor numera i Skaraborg vilken är min gamla hembygd, vi trivs och livet med hus kunde inte vara mer annorlunda.
 
Katterna trivs och vid midsommarhelgen i år fick vi vår 7e kull, Susu blev mamma för första gången och skötte allt själv. Hon har varit fantastiskt enkel att ha och göra med, hon skötte förlossningen själv och vi övervakade bara. Kattungarna har även de varit utan komplikationer, de växer och leker hela dagarna. Vi fick 2 hanar och 1 hona. 2 blå och en viltfärgad. Namnen är S*Nogitsune's Forza (viltfärgad hane) S*Nogitsune's WanyamaAsh (blå hane) S*Nogitsune's Hacienda (blå hona)
 
Då vi hela tiden arbetar med att förbättre hälsa, typ och bredd inom rasen somali så använder vi abessinier i vårt avelsarbete. Detta är en sådan kull och därav är kattungarna korthåriga och kommer att registreras som abessinier. Vi kommer testa kattungarna om de är bärare av långhårsanlaget och kan ge tillbaka till kattrasen somali och vårt fortsatta avelsarbete.
 
Mamma till kullen är vår S*Nogitsune's SusAsh
Pappa till kullen S*Miltassias Turalyon
 
 Stamtavla till kattungarna

RSS 2.0