Snöstorm och Chhaya har flyttat



Så här ser det ut i Örebro nu och snön bara fortsätter att vräka ner, tar det aldrig slut och när ska våren börja? Idag så har ett stort antal björktrastar och sidensvansar varit på besök i kvarteret och kalasat på de få bär som fortfarande finns kvar i träden häromkring. Ninja tyckte att dessa var väldans roliga och gjorde små ljud av förtjusning när de kom nära taket, förutom fåglar har människor vandrat på taken här idag för att skotta ner de ofantliga mängder snö som taken numera rymmer.

 När solen skiner på så går det an trots all snö, vi bor i söderläga och när solen skiner så blir det mycket behagligt denna tiden på året. Bilden är tagen i helgen som va och detta är en mycket vanlig syn vid frukostbordet, har du aby/somali kommer du alltid att ha sällskap vid frukosten, iallafall om du som oss är benägen att smyga till dem en liten smakbit då och då. Ninja som sitter på Idas stol är mycket målmedveten vid frukostbordet och trivs vid detta familjemål. Ninja kommer förhoppningsvis att bära S*Nogitsune's nästa kull och om intresse finns får man höra av sig.

Chhaya har flyttat!


Våran tös har flyttat till ny familj och vi saknar henne så, det är lite ledsamt när våra kattungar lämnar boet men vi har samtidigt fullt förtoende och tilltro till deras förmåga att klara sig själva. Chhaya är en rolig tjej som tyckte det var mycket intressant med disken, så fort man skulle diska kom hon och ställde sig vid ens fötter och jamade, påtryckningar för att visa att hon ville vara med i denna spännande syssla. Ofta fick hon sitta på axeln men för fotograferingens skulle satte jag henne på bänken och hon tog omedelbart den bästa utsiktsplatsen för att bevittna diskandet.

Vayu har ännu inte hittat nytt bo , flera har varit intresserade av Vayu men det har av olika anledningar inte gått i lås. Vayu är en underbar, självsäker och väldigt aktiv katt som med all säkerhet kommer att liva upp och sysselsätta den eller de som fastnar för honom. Vi kan även tänka oss att placera Vayu på foder om rätt person dyker upp, vilket innebär att vi vill ha två parningar efter honom och efter detta övergår Vayu i personens ägo. Vi vill ha en längre kontakt med eventuella fodervärdar då man behöver vara insatt i vad det innebär att hålla en fertil katt. Men rätt hem väger tyngst och känner man sig såldVayu men inte på hans fertilitet så ser vi inte detta som ett problem vid ett eventuellt köp.

På återseende
//Daniel

Kommentarer
Postat av: Mari-Anne

Hej!

Va gulligt och sorgligt m kattungar som flyttar.

Så kul att läsa!!!!!!!!

Kram M

2010-02-27 @ 09:44:09
Postat av: Mari-Anne

Glömde sägA ATT det ser så trvligt och gott ut på frukostbordet. Mysigt när man dukar fram och inte bara går o tar sig en macka vid bänken.

2010-02-27 @ 14:00:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0