S*Nogitsune's Ezri har flyttat till nytt hem!

Efter en dryga omtumlande vecka, vilken har innehållit slagsmål emellan katter, pusslande med dörrslussar och tidiga mornar för att "bädda" för dagen, hittade Ezri sen sin nya människa. Vi hade kontakt med spekulanten innan över telefon, och jag tyckte det kändes så bra när vi pratades vid så vi bestämde oss för att träffas och se hur det skulle gå. När vi sen träffade Ezris nya tvåbening, satt vi och pratade i många timmar. Jag har ju inte svårt att prata, men jag brukar märka när det inte uppskattas i andra änden. I detta möte upplevde jag att vi hade en gemensam värdegrund och kunde prata katt utan bekymmer. Tiden bara flög iväg. Katterna tyckte även om Charlotta, så som hon heter. Ezri kommer att bli sällskapskatt och därmed inte gå vidare i aveln. Vi tror att detta kommer att bli bra.
Nu har denna pärla flyttat till nytt bo. Vi önskar henne all lycka till med sin nya tvåbening! Vi tror att det kommer gå alldeles utmärkt.
Vi hoppas på uppdateringar längre fram.

Kommentarer
Postat av: Mika & Aska

Lycka till!

Svar: Tack Mika! Det hoppas vi verkligen. Du får gärna skicka lite fler bilder på Fenjas dubbelgångare. Har våren kommit till er än?
Daniel

2014-03-21 @ 14:46:43
Postat av: Mika

Här uppe är vädret något bipolärt, ibland har vi vår och ibland inte. Men oftast så har vi faktiskt vår (Norrland, whats up?) så det är hårdträning på koppelfronten och utelivet, till Askens förskräckelse och förtjusning. :)

Svar: Roligt att höra, hoppas att vädret stabiliserar sig snart.
Daniel

2014-03-25 @ 14:02:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0