Tröttsam helg för tvåbeningar & Fyrbeningar

Denna helgen höll husse på med en hemtenta som höll honom upptagen, och i det närmaste okontaktbar. Lyckligtvis var matte hemma och kunde stötta husse samt underhålla de fyra så de höll sig ifrån tentamensböcker och anteckningar.

Våra katter älskar uppmärksamhet och kan inte förstå att en fyrkantig platt sak kan vara viktigare än dem när husse är hemma, så besök och "stöd" fick även jag av samtliga fyrbeningar under helgen.

Den efterlängtade våren fick sig ett bakslag men nu skiner solen och snön ligger nog inte länge på backen. När tentan var avklarad varvade jag ned genom att sätta lite frön och greja med mina krukväxter. Naturligtvis fick sig även katterna sin del av husses uppmärksamhet. Vi har bokat tid för kastration av Shakko på måndag nästa vecka då han har börjat bli könsmogen, och det är ju tänkt att han ska säljas till främst sällskap så vi ser det som en investering.

Här kommer en bild på våra trötta kissemissar.
Shakko & Ninja ligger i gungstolen och sover.

Veckorna går och Shakko har fortfarande inte hittat ny ägare.Veckorna går och våren står för dörren.

Kattungarna eller "tonåringarna" som de nu har blivit leker fortfarande som när de var små och Hobbe & Fenja har numera lekkamrater som tål vuxenlekarnas stundtals intensiva former. Shakko har tagit en central roll i våran familj och ligger ofta i knät och sover med oss på mornarna, man fäster sig så vid katterna.


RSS 2.0