Veckorna går

Ännu har ingen intresserad hört av sig gällande kattungarna, om man inte räknar människor som busringer eller inte kan uppge sina "sanna" intentioner. Vi har nämligen råkat ut får båda och man känner sig naiv och lite besviken som nyutkommen uppfödare. Man blir förhoppningsvis härdad under resans gång och peppad av de positiva erfarenheter som man förhoppningsvis får vara med om.

Familjen besökte veterinären i fredags och det gick väldigt bra, kattungarna fick sina sprutor och blev chippade. Personalen är så vänliga och hjälpsamma på katt och hundkliniken i Bista. Bilturen dit och hem var inge problem för kattungarna, visserligen är det bara 15 min enkel resa men det ger ändå en indikation på hur de reagerar på framtida bilresor. Mamma Fenja var också med till veterinären som stöd och "snuttefilt" vilket var lugnande för de små liven.

Dagarna tillsammans med kattungarna går alldeles för fort och de hittar alltid på något nytt som man inte trodde gick att genomföra, de förvånar oss med nya påhitt varje dag. Mina krukväxter får sig duster varje dag men än har ingen kruka gått sönder eller växt varit bortom räddningen.

Vi kommer antagligen att ställa våran lilla tös Ninja på Nerks utställning i slutet av januari. Vi väntar spänt på om vi kommer att få komma med.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0