Uppdatering!

Hej alla bloggläsare, ledsen för att det har dröjt med uppdateringen men det har varit en hektisk vecka med både kattungar och skola. Kattungarna mår bra men det har varit en pärs i en veckas tid nu. Det startade med att kattungarna inte gick upp i vikt som dom skulle utan gick endast upp ett par gram eller strax under 10 grams sträcket, detta beror sannolikt på att vi var för snabba med p-piller, man lär sig ständigt och när det blir fel eller inte går som man tänkt sig så tenderar det till att ofta härledas till den mänskliga faktorn. Det är synd att det inte finns en bok med en titel typ "100" fel du kan och kommer göra i kattuppfödningen", den skulle iaf jag köpa!

Kattungarna är otroliga och vilken skillnad emellan dessa och föregående kull, de två små blå trollen är tidiga i utvecklingen på alla sätt, de har antagligen tvingas till detta då Fenja har prövat dem under den hårda veckan. Vi har stödmatat dem under denna tid och lärt känna deras personligheter ordentligt. Här följer en presentation av var och en:
 
Detta är honan, hon är lite ljusare än hanen och mkt grövre i sin kropp. Hon är med största sannolikhet en Somali då hon är väldigt pälsad. Det ska bli väldigt intressant att se hur hennes färg kommer att utvecklas då det är stor skillnad i blått hos kattungarna. Honans temprament är lugnt, hon tar det mesta med ro och är inte speciellt högljudd, hon älskar uppenbarligen mat och leker redan när man myser med henne. Hon är hur god som helst!

Hanen är mkt varmare i sin blåa färg än sin syster och ljuset på bilden gör honom inte rättvisa. Han är mer elegant i sin kroppshydda än sin syster men börjar att lägga på sig lite, han är otroligt kontaktsökande och pratsam och är nog en katt som älskar att vara i centrum. Vi tror att han också är en somali men jag ska skicka bilder till en med mer erfarenhet för bedömning.

Vi är så glada över dessa små mirakel och det är extra kul att de är så olika i sitt temprament på ett positivt sätt. På dessa bilder är kattungarna 11 dagar gamla. Idag är de 17 dagar och nyfikna på livet.

Tätare uppdateringar ska ske i framtiden

//Mvh daniel

Kommentarer
Postat av: Mari-Anne

Hej daniel och Ida m manen. Jag vill ha en sån go liten kattunge. Gud så söta.

2009-12-09 @ 13:43:08
Postat av: Mari-Anne

Hej igen! Har lagt in hanen och Idas hårman som skrivbordsunderlägg.

Vad ska de heta de små liven?

2009-12-09 @ 18:29:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0