Utställningsdag för S*Nogitsune's Ninja

 
Andra gången jag och Ida åker på utställning med våra katter, förra gången vi ställde ut var vi stressade, oerfarna och oerhört nervösa. Oerfarna och nervösa var vi fortfarande men vi arbetade mer ihop som ett team och lyckades hålla sams under dagen och rå om varandra. Vi hamnade mellan erfarna uppfödare och utställare vilka lyssnade på våra nybörjarfrågor och hjälpte oss med tips och stöttning. Det är oerhört roligt att träffa likasinnade och prata katt. Vårat vackra burskynke gjorde sig riktigt bra och stod sig starkt i konkurrensen (tycker vi iallafall)

 Ida bär fram och presenterar Ninja för domare Marteinn Tausen i från Island som log när han såg Ninja och hon fick mycket bra kritik och var lovande.


Marteinn ger feedback på Ninjas utseende och tycker att hon är elegant och vacker med utsökt päls. Det var roligt att ta del av en lättförståelig och informativ bedömning "på plats"

 Ninja andas ut och umgås med oss i burraden, i början av dagen var Ninja nervös och delade antagligen våran känsla för att sedan med oss varva ner och bli riktigt intresserad av sin omgivning. Ninja skötte sig utmärkt och fick till sig en hel del blickar av kattutställningens besökare.Visst blir man dåsig bara av att titta på henne? Vi har haft en sån otrolig tur att få vara en del av alla kattungarnas uppväxt och resa i livet. Vi ska anmäla Ninja och så småningom Fenja till fler utställningar under året, självklart ska vi ta bilder och rapportera våra äventyr här på bloggen.

Det var på det stora hela en väldigt lyckad utställningsdag med många trevliga möten och pratstunder med människor som vi inte hade träffat annars, för det är detta utställningar handlar om för oss, möten med nya människor.

Shakko är fortfarande kvar hos oss och letar efter nytt hem.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0