Kattungarna 12 veckor

Kattungarna har nu fyllt 12 veckor och Chhaya flyttar till nytt bo nästa helg. Intresse för Vayu har även visats! Det är två underbara katter som med all säkerhet kommer att förgylla livet för sina framtida familjer.

Vi njuter verkligen av kattungarna nu, de är underbara, vackra att se på och underbara små personligheter. Fenja har gjort ett gott jobb med sina barn, något annat har inte funnits som alternativ för henne. Vi är så glada för Fenja!
 Vi är också glada för att de små är så fina och välartade ("på abyvis"), det är inte i alla fall det går väl. Kattungar är känsliga den första tiden och påverkas väldigt mycket av den omgivning i vilken de lever sin första tid. Vi strävar alltid efter att de ska uppleva sina dagar så stimulerande och kärleksfulla som möjligt. Förhoppningsvis är det en ryggsäck som de fortsätter att bära med sig i sina nya familjer.

Chhaya                     Vayu


Bilden är tagen på kattungarna idag när de "fikar" med oss på balkongen. Det var så skönt så de fick vara ute med oss, varje nytt intryck är ett äventyr i en Aby´s liv. De smakade jordgubbe idag vilket Chhaya gillade. Man får vara försiktig med vad man ger sina katter då många saker som vi tycker är goda kan vara onyttiga och rent av farliga för katter. Vi gör alltid en bedömning av detta innan vi ger dem något nytt, självklart baserad på fakta och beprövad erfarenhet.

Vayu älskar att vara på axlarna och Ida är offer för hans nyfikenhet, det var vårsol som sken på oss och katterna idag. Underbart!

Kommentarer
Postat av: Felicia

Vilka underbara kattungar, några av de sötaste jag sett!

Får jag lov att visa bild på dem på min blogg? :)



Mvh Felicia

2010-02-15 @ 00:36:02
URL: http://fellie.webblogg.se/
Postat av: Mia

Det är så roligt att se hur fina de har blivit!

2010-02-16 @ 10:53:05
URL: http://katten-azlan.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0