6 veckor och med starka steg emot 7.....

Jaha, nu är julhelgen slut och det nya året är inlett. Det har varit en lagomt hektisk helg och ett lugnt firande av det nya året. Vi har verkligen fått tid till varandra och till katterna, som verkligen njuter av tiden med husse och matte. Alla katterna älskar att bli aktiverade av oss tvåbeningar och de ser till att göra det på lite olika sätt, vissa hoppar på bänkar andra försöker att fälla en till marken, en annan nöjer sig med att hoppa på en i sängen. 

Kattungarna kan inte längre hållas avskilda och en inskolning till hela lägenheten är påbörjad, till vårat förtret men är man utbrytarkungar så är det bara att gilla läget och kattsäkra det uppenbara. Kattungarna utvecklas fint och nu syns skillnaden emellan könen tydligare både i kropp och i vikt. Temperamentsmässigt är de allt en Somali ska vara tycker vi; kontaktsökande, framåt, självsäkra, aktiva, matglada och allt det där andra som utgör dessa underbara katter. Vayu är en väldigt vacker kille tycker jag, med mammas haka och näsa samt en redan härlig tyngd i kroppen. Chhaya är väldigt nätt med stora ögon, romersk näsa och en härligt mjuk päls. Chhaya är den mer kontaktsökande av de båda och har mer "ro" i kroppen, Vayu vill hela tiden göra någonting vilket kan ses som ett signum för rasen. Båda kattungarna älskar fötter!

Deras äldre halvsyster Ninja har nu accepterat de små och fräser inte längre åt dem, endast åt mamma när hon försöker att dominera henne inför de små. Vad märkliga katter är ibland. Vi tror att Ninja kommer att mer och mer engagera sig i deras fostran, men allra mest i lek och bus något som hon älskar nästan lika mycket som mat. GaliaMelon är en nygammal delikatess.

VayuAsh                                                          ChhayaAsh

VayuAsh

ChhayaAsh

Kommentarer
Postat av: Mari-Anne

Hej !

Sååå söta. Honan har ju för gulliga ögon.Ni har att göra på er fritid med alla katter.Nu är snart alla haelger slut. Jag jobbar i morrn sen har man en fri dag igen.Kram MARI-aNNE

2010-01-04 @ 12:08:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0