Vayu & Chhaya

Med risk för att jag upprepar mig, men kattungarna är så mysiga. Härliga småttingar som lär sig mer om livet för varje dag som går. Man ser hur de suger åt sig erfarenheter som små svampar.

Kattungarna har ännu inte blivit avvanda utan tuttar som förut, men nu har även Ninja börjat tutta och det är verkligen märkligt, och väldigt störande för oss. Ninja och mjölkmaskinen Fenja njuter av detta i fulla drag men för Fenjas skulle är det inte särksilt nyttigt med en sugandes vuxen katt vid sin barm. Så nu börjar eländet med att ta på sig detta särande, hoppas att det bara är något tillfälligt.

Det är härligt att följa hur Vayu och Chhaya utvecklas. Båda är sköna personligheter och just nu är de som ler och långhalm, de gör hyss, toa och det mesta tillsammans. De har börjat visa ett oroväckande intresse för min stora hibiskus och jag hoppas att de inte är för hårdhänta med den när vi inte är hemma. Håller tummarna för att den överlever!

Nu ska alla papper skickas till klubben så att stamtavlorna trillar in hos oss, det har dragit ut på tiden men nu är det alltså dags. Ska också skicka en liten notis till Royal så att kattunge kitten anländer inom kort.

Här kommer lite bilder ifrån senaste foto sessionen på de små.

 Vayu närmast i bild.


Är de inte fina så säg!

//Daniel


Kommentarer
Postat av: Mari-Anne

Hej Daniel o Ida-lull!

Ja de är verkligen urgulliga sötare kattungar har jag nog inte sett. Så fint när de ligger på den vita pläden. Vad märkligt att Ninja har börjat tutta igen. Hon tycker väl att det är hennes mamma också men ändå.. Konstigt att Fenja tolererar det. Ni kan ju inte va hemma och sära på dem hela tiden vad göra? inte så mycket att göra åt kanske.Hoppas det ordnar sig. Kram M

2010-01-25 @ 14:30:52
Postat av: Malin van Lith (Henrik Abrahamssons tjej)

Nä gud vad söta de är! Vad betyder Vayu och Chhaya? Hat gôtt i vinteryran //Malin i Skövde

2010-02-01 @ 00:20:02
URL: http://hem.passagen.se/kjammolle

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0