Ögon som öppnas och dramatik i vardagen...

Nu har kattungarna öppnat ögonen, Ginko var den som först öppnade ögonen i lördags och sen öppnade Yoshi ögonen i söndags. Kattungarna väger nu 267g och 263g.

Appropå inläggets rubrik så blev det en liten incident under gårdagen, Hobbe våran stora tjocka huskatt ville bekanta sig med kattungarna men det gick inte Ninja med på, Ninja satte sig i Hobbes bak med rest ragg och ett avgrundsvrål. Hobbe blev så medtagen av hennes lejonkraft att man endast såg ett grått steck genom lägenheten. Sedan dess är det 3 meters säkerhetsavstånd för honom, men han vill ju bara väl och är så förstjust i kattungar. Fenja går an att ha i närheten men inte ens hon är välkommen in. Ninja är ytterst vaksam om sina små och tagnerar Fenjas ypperliga moderskapsegenskaper.

Det är väldigt svårt att ta individuella bilder på kattungarna utan att uppröra Ninja så därför har vi beslutat att skjuta lite på dessa tills hon är mer avslappnad. Här kommer lite bilder på de små. Ginko är den lite mörkare och Yoshi är ljusare.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0