Uppdatering

Ja nu kommer en uppdatering. Mycket har hänt sen den där morgonen för precis en vecka sedan. Som uppfödare får man följa livets krumsprång ifrån första parkett, språng som inte alltid tar de steg som man hade önskat. Våran mellantös, "lilla blå" gick bort för oss i måndagsmorse i sviterna av fostervatten i lungorna. Hon föddes i säte och var lite medtagen i början för att sedan repa sig och gå upp bra i vikt de två första dygnen för att sedan tappa vikt och hälsa väldigt fort. Vi kämpade men räckte tyvärr inte till.
 Lilla blå som nu befinner sig i katthimmelens överdådiga klösträd.

Men det var ändå triss i flickor och triss i blått, en flicka har blivit pojke för att sedan bli flicka igen. Kommer inte ihåg att de förra kattungarna var så svåra att könsbestämma men Yoshi som han/hon nu kallas är en riktig tankenöt. Det är två kraftiga kattungar som under gårdagens vägning vägde in på 189 och 196 gram. Idag hoppas vi att de trillat över 200 grams stecket, en av flera milstolpar för så små varelser som dessa.

GinkoAsh 2 dagar gammal.

1 vecka gammalYoshiAsh 2 dagar gammal


1 vecka gammal


Tillsammans


Huvudpersonen i detta drama är vår Ninja, hon har verkligen visat framfötterna som mamma och är nitisk i sin omvårdnad. Det är hennes "diamanter" och vi förstår henne verkligen.

Intresse kan visas för båda kattungarna.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0