Äntligen!

Nu kommer den efterlängtade uppdateringen, åtminstone för mig. Hemsidor som står stilla är ju inte alldeles för kul.

Mycket har hänt sen det sist skrevs några längre rader här. Vår egna familj tar mycket tid i anspråk då Nils alltmer vill vara med där det händer. Nils han växer, man tror att man har all tid i världen men när man sätter sig ner så ser man hur fort tiden går.  Det är skrämmande hur fort den tidiga utvecklingen går för katter, på samma 5 månader har man tonåringar istället för små rultiga kattungar. För Nils är katterna lika självklara i vardagen som vi men han ägnar inte så mycket intresse åt dem än.

Katteriet har börjat bli mer aktivt igen, vi går i väntans tider och planer för framtiden håller på att sättas.

Parning har ägt rum emellan S*Nogitsune's Ninja AbyVar p och S*Ianthelagens Mr Worf Som a. Förväntat utfall är Blåa och Fawn somali och Abyvarianter. Jag lämnade Ninja nere i Kävlinge helgen innan påskveckan och hämtade hem henne den 2 Juni. Ninja har levt i en mycket omhändertagande miljö och vuxit i sig själv. Tack Eva och Kerstin för att ni tog sån god hand om vår tickade terrorist. Ninja och Mr Worf hittade varandra efter dryga en månad tillsammans.

Här kommer bilder på den blivande modern och fadern.

Mr Worf

NinjaVi börjar se tidiga tecken på dräktighet hos Ninja, hon äter och sover mer än hennes mor. Hennes juver har också blivit lite större. Vi räknar med kattungar runt den 14-16 Juli. Följ med oss på resan.Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0