Kattungarna flugit ur boet.... Nya ägg lagda

Ja nu har Ginko och Yoshi flyttat till Östergötland med sin nya familj. Vi hade en mycket trevlig lördag tillsammans med massor av prat (kanske i överkant ifrån vår sida) och gott fika. MEN att få hem sina underbara familjemedlemmar är ett stort steg och man kan aldrig vara nog förberedd (som försvar till överpratet)

Resan gick bra rapporterar familjen och efter snart en vecka börjar allt lägga sig, man glömmer lätt själv hur intensivt de första dagarna är med nya familjemedlemmar. Men tänker man tillbaka så har det alltid varit något. Något man blivit fundersam över eller att man kom på en fråga som man glömde att ställa.

Vi tycker att det är så roligt att höra ifrån våra kattungar och deras familjer. En resa till Östergötland är planerad till våren. Vi tycker att det är så roligt att hälsa på våra kattungar när tillfälle ges.

Här kommer lite bilder ifrån småttingarnas nya hem, vad jag har förstått det så har de tagit med sig alla sina vanor och o-vanor till sin nya familj.... Det är härligt att höra att de håller Aby/Somali flaggan i topp.

Tickad terrorist håller vakt medan tickad terrorist nr:2 hämtar kraft... Bild tagen av Claes Stridberg

Underbara blå, vilar.... Bild tagen av Claes Stridberg

Ren ska man vara i sitt nya hus.... Bild tagen av Claes Stridberg

Underbar bild på syksonkärlek, min syster är min klippa... Bild tagen av Claes Stridberg

Underbara bilder på två underbara fotomodeller. Vi imponeras så av hur ni lyckas fotografera de tickade terroristerna. Själv får jag vara nöjd om en bild på tio blir bra. Vi ser fram emot att höra mer om de två damernas framfart i Öst.

Angående inläggets rubrik så finns det nya planer för katteriet. Vi planerar en parning emellan S*Naryas FenjaAsh Som a och S*Fauves Jefrey with one f Som n. Mer information se planering.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0