Dagliga galenskaper och 12 veckor fyllda.

Ja lugnt här hemma är det inte, kattungarna hittar på dagliga upptåg, det ena värre än det andra. Man har aldrig tråkigt men inte heller en lugn stund. Yoshi och Ginko är fenomenala på att underhålla sig själva med allt vad det innebär, mycket av tiden spenderas på att sortera bort sådant som de skulle kunna skada sig på, sånt som vi tidigare inte tänkt på (inte heller tidigare kattungar) Häromdagen hade de mycket kul åt vår tvättpåse som hängde på en dörr, hur de kom i den berättade inte de tickade ninjorna men roligt hade de iallfall. Som tur är andas påsen så de fick ha sitt lilla roliga under uppsikt.
Kattungarna har även en förmåga att slappna av och är väldans mysiga då. Ginko söker sig mer till Ida och spinner som ett litet räkneverk och Yoshi söker sig mer till mig. Yoshi har en tendens att krypa nära och mysa in sig på så goa sätt.
 Yoshi myser.....
Det kommer verkligen att bli tomt när damerna blå flyttar, de har tagit en så stor och självklar roll i hemmet. Aldrig osynliga och alltid hungriga på uppmärksamhet och tvåbeningars läkerheter. Ibland snubblar man över dem och vid andra tillfällen så känner man någon omsluta ens ben i en riktig aby-kram.

//Daniel


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0