Snart 12 veckor. Mindre än en månad kvar till flytt.

Ja tiden flyger fram. Kattungar har en särskild förmåga att fånga kärnan i det uttrycket "time flyes" Men kanske inte på ett tefat som bilden under visar.

YoshiAsh

Yoshi och Ginko är nu två mycket färgstarka damer, de håller oss minst sagt upptagna med sina påhitt, den ena är värre än den andra. Yoshi tar pris i klassen tickad terrorist och Ginko i spontana påhopp. Vi har nog inte varit med om aktivare kattungar, men minnet är kort och de skiljer sig "nog" inte ifrån de tidigare Nogitsune's kullarna.  Men vi har aldrig tidigare haft småbarn och kattungar samtidigt och det är en kombination som är mycket intressant, man kan likna det vid att åka en berg och dalbana, det är nämligen bara att hålla sig kvar och njuta av åkturen.

Nu är det inte så långt kvar till damerna blå flyttar och blir östgötar. En nedräkning som är förknippad med glädje för vissa och för andra med sorg. Ninja har ännu inte klippt banden till de små men mormor Fenja kommer att bli lättad. Vi kommer att sakna den livsglädje och kraft Ginko och Yoshi har men inte deras tjuvaktighet gällande nappar och barnleksaker. Nu finns det nämligen inget som hindrar deras framfart, därav liknelsen med en berg och dalbana. De tar det de kommer åt och snappar upp det de kan av mamma (för övrigt en tickad terrorist med högsta avgångsbetyg) När det gäller mat, mys, bus och allmänn förstörelse. Att ha Aby/Somali är en prövning i tålamodets ömsinta konst, en ständigt flygande katt med tassar och klor redo för kontakt av första graden. Nu är de med vid samtliga måltider, tv-mys i soffan, snosandet i sängen och de har även doppat sig i toaletten (känsliga läsare bör veta att toaletten var spolad och att katten sen blev badad) Som sagt aldrig tråkigt med Aby....


Systrarna blå spänner musklerna på varandra..
Efter bråk kommer mys..

De två damerna blå är oskiljaktiga och kompletterar varandra i personlighet. Yoshi hittar på och Ginko följer efter. Vi upplever nog att Yoshi är "hjärnan" och Ginko är musklerna i deras räder. Nu senast emot en stekpanna med tacofärs. Men skenet kanske bedrar, vem vet?

Annars så är höstsolen på balkongen populär, det finns mycket att provsmaka och pröva hållbarheten på. Dessutom är mormor och mamma stora idoler och hålller självklart till där. För övrigt får vi besök av en ovanligt fräck skata, som katterna försöker dräpa tappert.. Men jag får nog tyvärr säga att skatan sitter säkert, för tillfället iallfall.
Yoshi prövar
Ginko spanar

Så fina!

//Daniel & the family


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0