Besök hos veterinären och underbart höstväder..

Nu har kattungarna varit hos veterinären och fått sin första spruta. Det gick väldans bra med besöket. Vi tog med oss mamma Ninja som stöd men effekten var nog det motsatta för kattungarna var kolugna medan hon röjde runt och inte alls spelade rollen som lugn moder. Vi borde ha vetat bättre. På vägen till kliniken satt Yoshi längst in och halvsov, lugn som en filbunke och inte alls som hemma då hon flyger mer än springer. Ginko och Ninja satt å prata med mig som var i baksätet. Även vår lilla Nils var med så det var verkligen en familjeangelägenhet.

Vi använder oss av katt och hundkliniken som ligger i Bista, ett industriområde i Örebro. Vi är väldigt nöjda med dem. Tittar ni på tassarna i "barnhöjd" så ser ni att det fattas några avtryck, lite charmigt tycker jag.


 Släpp ut oss då!

Personalen på kliniken fick händerna fulla när buren öppnades, Ninja hoppade ner och inspekterade omgivningen på äkta aby manér. Svansen högt och med spärrade öron. Kattungarna var lika orädda, Ginko var faktiskt mer framåt än Yoshi som burrade upp sig ordentligt. Efteråt så såg man att besöket tog mer på henne då hon vart lite trött.

 Fy fabian för sprutor! "YoshiAsh"

Hemma i säkerhet igen. Kattungarna diar bara sporadiskt och mest för tröst. Efter besöket vart de lite mammiga. Ninja arbetar annars på en hård politisk kampanj att bli mamma igen, men det dröjer nog ett tag till!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0