Hektiska dagar och mörkare mornar......

Tempot här hemma är onekligen högt, saker händer hela tiden med kattungarna i sin mest aktiva och nyfikna period i livet och ett lika aktivt och nyfiket barn. Jag är numera föräldraledig men det är sannerligen inget bra ord, för ledig är man inte.

Kattungarna utvecklas mycket fint, både i utseende och i temprament. De är orädda och väldigt aktiva, den ena värre än den andra. De har nyligen dräpt sin första krukväxt, en ampellilja som sett sina bästa dagar. Fenja och Ninja delar nu på omvårdnaden, för en vecka -10 dagar sedan vändes Fenjas olust till vällust. Vad som orsakade vändningen vet vi inte men något hände iallafall och hon släpade runt på kattungarna med Ninja i bakvattnet. Nu har Fenja lugnat ner sig men är fortfarande en bättre mormor än hon var i början.

Hobbe får nu umgås mer med kattungarna och de säger till när han blir lite för exalterad. Då kommer mamma Ninja som skjuten ur en kanon.

Imorgon blir det bilpremiär.



Vilket charmtroll? Man kan inte tro att hon är en fullfjädrad "tickad terrorist"

en favortiplats är i vår hibiskuskruka, ett mindre träd som fortfarande klarat sig oskatt ifrån de blå damernas framfart.

//Over n out
Daniel med familj

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0