Kattungarna 5 veckor, jag höll min deadline!

Ja kattungarna växer och har så smått börjat äta annan mat än mamma Fenjas mjölk. Lewa och Mashatu är mest matorienterade. Savuti och Kafue ser närmast kränkta ut när man ställer fram maten. Lewa pratar i förtjusning när hon äter, hon äter mest varierat och sticker huvudet i först och utvärderar sen. Mashatu försöker äta pärlor mest men det går inge vidare. Populärast är kokt fisk, det vågar till och med Kafue att pröva.

Kattungarna är väldigt aktiva och kontaktsökande, när man går in till dem springer de mot dörren, ser väldigt roligt ut eftersom de är så små. Lewa ser ut som en lite hårig grå boll när hons studsar fram över golvet.

Hobbebobban vistas en hel del inne hos kattungarna, han är så försiktig men är nog mest intresserad av att stjäla deras mat, ser väldans roligt ut när han klistrar sig längst med golvet för att undgå upptäckt. Han vet att han inte får dammsuga i sig ungarnas mat.

Ninja är fortfarande väldigt skeptisk och fräser och gör avgrundsvrål när kattungarna närmar sig, de är ju så äckliga! Fenja försöker att lugna henne men det blir bara fel.

Här kommer 5 veckor bilderna. De är ju 5 veckor först på onsdag nästa vecka men när man väntar på nått gott väntar man alltid för länge;-P

Kafue
Savuti
Lewa
Mashatu
Håll till godo!


Kommentarer
Postat av: Mia

Å så underbara de är allihop! Nu är väl den goaste tiden kan jag tänka. Mashatu <3

2012-04-22 @ 22:21:57
URL: http://katten-azlan.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0