På besök i Östergötland! Ginko & Yoshi

Hej på er! Hoppas att ni ser fram emot uppdateringar på de fyra pyrena, en uppdatering kommer imorgon efter en/flera fotosessioner.

Vi har idag varit å besökt de blå damer ur förra kullen (födda sommaren 2011) En kombination emellan S*Ianthelagens Mr Worf och S*Nogitsune's Ninja. Som uppfödare är det väldigt givande att besöka kattungarna när de har vuxit på sig. Vi blev så väl omhändertagna med god mat och fika. Att prata katt och annat med trevliga människor förgyller verkligen tillvaron. Ginko och Yoshi lever livet hos sin nya familj och båda damerna har utvecklats fint. Den katt som tog mig lite med storm var Ginko. Yoshi är även hon en underbar katt men som uppfödare är det extra roligt om avkommorna utvecklas bättre än sina föregångare, och enligt mitt tycke har Ginko en bättre färg och typ än sin mormor S*Narya FenjaAsh. Både Ginko och Yoshi tog emot oss med öppna armar.

Här kommer bilder ifrån dagen.
Vacker blå färg och vilken svans!
även Yoshis färg hade blivit mycket bättre, lite laxrosa som sin mor i undertonerna.
 Alltid på språng, alltid på jakt. En Aby i sin fulla rätt.
 
Ginko hade pippi på "gammelhusses" hår. Man kände klorna i hårbottnen och hur hon drog in och doftade av. Bör tilläggas att jag hade alldeles nytvättat hår..

Även fast blixt inte har särskilt bra färgåtergivning så ser man vilken härlig färg ginko har. I verkligheten är den ännu vackrare, den bästa på en blå somali som jag sett. Silkeslen och fyllig päls. Mmm man blir alldeles varm.
 Lycka är att ligga i lillmattes famn.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0