Kattungarna snart 8 veckor.. Full rulle och hela lägenheten är deras lekplats..

Jo kattungarna växer så det knakar och de rör sig i hela lägenheten. Allra helst i soffan i vardagsrummet där de hela tiden står i händelsernas centrum. De gillar att ligga hos oss och mysa. Kattungarna går alltmer över i att äta annat än mamma Ninjas mjölk. Ishka är snabbast på att pröva nya läckerheter medan Ezri behöver lite mer tid.
 
Det har även lugnat ner sig något här hemma, Ninja markerar mest Hobbe. Men då han har väldigt kort minne så tar han inte åt sig av hennes tillsägelser. Fenja är det värre med, hon har blivit så avpolleterad att det kommer ta tid att acceptera Ninja som ny ledare i hemmet. Det blir mycket undvikande och det är fascinerande hur alert en katt kan vara om den inte vill möta en specifik individ mer än nödvändigt. Att vara på andra plats passar inte Fenja särskilt väl så vi får se hur det går. Vi hoppas att det lugnar ner sig när kattungarna har flyttat hemifrån.
 
Det är lite av ett déja-vu här hemma med två blå töser igen. De är ju lika sina äldre systrar men också väldigt olika, i mina ögon är det en mini Fenja och en Mini Worf.... För Ishka har börjat likna sin far... Gällande färg så har Ishka fått en härlig nougatfärg i botten av pälsen, det är en positiv utveckling. Ezri har fortfarande mörkast färg och hon kommer nog bli den med längst päls. . Ishka har något tätare päls så det ska bli intressant å se hur det faller ut. Det är helt klart två nyanser av varm blå som vi har hemma
 
Nils och kattungarna fungerar ganska bra tillsammans, vi lämnar dem inte ensamma men både jag och Ida är stolta över hur fin Nils har börjat bli med kattungarna. Sen har han självklart stunder som alla 2 åringar, men då vet katterna att de ska hålla sig lite undan.
 
Här kommer lite bilder
EzriAsh
Ishka & Ezri. Ishka överst Ezri underst..
Ninja & Ishka
Ishka
Ezri
Ishka fram, Ezri bak
Ishka fram, Ezri bak
Ishka är hungrig på vippa!
Ishka till vänster, Ezri till höger..
 
Så nu har denna uppdatering kommit till sitt slut.
 
Ishka är Tingad
Ezri har flera intressenter
 
//Mvh Daniel
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Mari-Anne Löfqvist

Så himla fina bilder och söta kattungar.
Kram M

2012-12-08 @ 17:15:05
Postat av: Pernilla

är dem till salu? vilka? hur mycket kostar dem?mvh pernilla

Svar: Hej Pernilla. Kattungarna har flyttat. För tillfället har vi inga aktiva planer på kattungar. Du får gärna återkomma när vi publicerar nya planer eller om du vill att jag ska förmedla kattungar.
Daniel

2013-04-27 @ 18:36:24
URL: http://misssdifferent.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0