1 vecka kvar, kattfamiljen myser...

Ja nu är det bara en vecka kvar tills beräknat datum. Här hemma går vi spända men lite smått vårsjuka, hosta och annat som vi hoppas ge sig innan nästa vecka.

Fenja har numera bosatt sig i sin bolåda som samtliga kullar hos S*Nogitsune's är födda i. Vi har bäddat rent och allt står redo inför nedkomst, i helgen blir det att förbereda förlossningslådan och skämma bort Fenja lite extra nu på slutet.

Det är lustigt det här med vana och rutiner inför förlossningen, jag tror personligen att Fenja är den som har allt på det klara och vi fortsätter att lära oss bäst vi kan. Första gången Fenja skulle ha ungar kom den första starka värken mitt på vardagsrumsgolvet och Fenja vart helt ställd. Den andra gången hon skulle ha ungar tog hon allt med ro och bosatte sig i lådan i god tid före det synliga värkarbetet. Ninjas första förlossning var likadan men då kom den första ungen utanför lådan då den hade bråttom ut. Som uppfödare lär man sig att tyda sina katter efter tid och att vara uppmärksam och lyhörd kommer man långt med. Men de fortsätter alltid att lära oss mer om hur det ska gå till och hur man kan vara behjälplig som tvåbening.

Här kommer lite bilder på när de njuter av vårsolen, det är en härlig tid som vi har framför oss.
Katt å Hej ifrån oss i Örebro...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0