Fenja och Ninja.. 2 veckor kvarJa nu har jag äntligen tagit bilder!Idag kände vi rörelser i magen, vi har känt så smått tidigare men idag var det tydligt. Fenja äter och försöker sköta sin hygien bäst hon kan. Hon är ännu inte så rund att det hindrar henne och hon är väldigt påhittig vår lilla dam.Fenja är så vacker tycker vi, enligt rasstandarden har hon flera utvecklingsområden. Hon har en mycket vacker päls, en varm vacker ton som är eftertraktad i den blå färgen. Hon har stora vakna ögon och en härlig haka. Det som är hennes största styrka är hennes person, hon är helt enkelt en underbar katt.Vår fina Ninja (dotter till Fenja) poserar även hon i vårsolen, enligt oss är Ninja en mycket fin katt. Hon har ett vackert huvud och en välproportionelig kropp. Uttrycksfulla ögon och en "wild look". Hon är muskulös och har en väldigt vacker päls. Hon älskar lek och är otroligt nyfiken av sig.
 


Det negativa med Ninja är att hon är alldeles för självgående och att hon är lite harig av sig, i vårt avelsarbete strävar vi efter att matcha henne med hanar som väger upp detta.Varma hälsningar ifrån en allt rundare Fenja med familj.

Kommentarer
Postat av: Mia

Vad fin hon är med sin mage, Fenja! Och Ninja är ju bara för bedårande, skönheten självt. Gillar din beskrivning av henne som både "harig" och "självgående", själv får jag inte ihop det riktigt, men hade själv en katt som var så. :-)

2012-03-09 @ 18:07:12
URL: http://katten-azlan.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0