Nu kommer bilder! Många bilder.....

Hej på er! Nu är det äntligen helg. Onsdagen förflöt i raskt tempo, alldeles för raskt för att jag skulle hinna uppdatera här. Den positiva trenden har hållit i sig och vi kan nu rapportera att kattungarna tar stora kliv emot 200grams strecket, en har trillat över, en annan nosar på det och två andra hastar så fort de kan. Fenja gör inte mycket annat än ligger i bolådan!

Vad det nu var som gjorde att de tappade i vikt och stod stilla har gått över. Troligen var den en kombination av olika saker, infektion - mjölk som inte rann till och konkurrans. Nu kan vi rapportera att den ihärdigaste av dem är flickebarnet, hon är verbal, stridslysten och väldigt framåt. De tre killarna är också livfulla men inte på samma sätt.

Vi ser gärna att någon med uppfödning och/eller utställningsintresse visar intresse för kullen. Vi finns självklart med som mentorer om man så önskar.

När det gäller namn tema för kullen har vi landat i Afrika, vi har blivit inspirerade av Afrikas mytologi och nationalparker då vi båda älskar naturen och det vilda livet. Kanske därför vi föder upp Somali? Fortfarande velar vi lite gällande namnen men hädanefter kommer vi att benämna dem med deras troliga namn.

Här kommer först lite familjebilder, sen presentation av de små liven för att till sist visa den stolta mamman.
Här kommer lite bilder på S*Nogitsune's LewaAsh Som a (a.k.a storasyster)


Här kommer lite bilder på S*Nogitsune's SavutiAsh Som a (a.k.a Bumling)


Här kommer lite bilder på S*Nogitsune's Mashatu Som n (a.k.a Lurvas)


Här kommer lite bilder på S*Nogitsune's Kafue Som n (a.k.a Tuffing)


Fenja stolt och nöjd mamma.


Kommentarer
Postat av: Emilia

Haha, så roliga de ser ut när de sover där tillsammans. De ser så släta och mjuka ut. Underbart. Jag kikar in titt som tätt trots annat då det är svårt att släppa den här följetongen. Kul att det blev så många syskon. Lycka till alla människor och katter! :o)

2012-04-04 @ 03:20:47
Postat av: Jessica

Hej!

Vad fina halvsyskonen är, roligt med blått! De ser ut att ha en härlig färg, kul!

Hoppas allt är bra med de små!

Glad påsk!

/ Jessica o S*J-star's

2012-04-05 @ 20:42:05
URL: http://jesmu.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0