Kattungarna 6 veckor..

Ja kattungarna växer så det knakar men är fortfarande väldans små tycker jag. Kattungarna har flyttat ut i vardagsrummet och är i soffan med omnejd. De leker och busar, går på lådan och äter som små grisar. Den som fortfarande är mest skeptisk mot mat är Savuti, men å andra sidan märks inte detta på tillväxten alls.

Kattungarna är nu i sladdbitar ålder som jag kallar det, så mussladdar, telefonladdare och annat smalt och slingrigt lever farligt. Det har gått åt några mobilladdare på de tidigare kullarna till husses förtret. Man lär sig ju aldrig heller att lägga undan dem. Som tur är har det inte blivit någon olycka utan de har passat på när de är urkopplade... Det kommer man ju iallfall ihåg som någotsånär miljömedveten.

Vi kommer i dagarna ta emot lite kattungeintressenter och det tycker vi är så trevligt, alltid trevligt att prata katt och träffa nya människor. Här kommer lite bilder på de små marodörerna.
 Kafue tv, Lewaa & Savuti th.

 Kafue & Savuti
Lewa & Kafue
 Lewa
 Kafue
 Mashatu
Kafue leker kurragömma med sig själv...
 Mycket lek o bus blir det nu.... Mashatu och Savuti brottas, Kafue vill vara med han också... Lewa försöker undvika de värsta lekhögarna..

Denna tiden med kattungarna är allra bäst tycker jag, de är så nyfikna och behändiga att bära runt på. Alla fyra har ett underbart temperament. Mashatu är lugn och trygg, Kafue är snygg som en sommardag och social som en liten hund, Savuti är en riktig charmör och Lewa har en järnvilja och vassa tänder......Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0