Kattungarna på 7 veckor och på snabba steg mot 8.......



Hej på er kära kattvänner. Kattungarna är nu 7 veckor och det är full rulle här hemma med Nils och med de små telningarna. Har haft kattbesök alldeles nyss och kattungarna tog det mesta med ro.

Det här med besök det uppskattar vi och tänker man skaffa katt ifrån oss ser vi gärna att man besöker oss vid flera tillfällen, om det finns möjlighet och om vi känner att det behövs.

Lewa är tingad och kommer att inta norra Sverige när hon flyttar hemifrån, hon kommer säljas till sällskap. Lewa är en väldans härlig tjej och har utvecklats till en svan. Ifrån den där kantiga och lite nötta, till en som de flesta tar till sig direkt när de kommer på besök.

Savuti är även han en härlig kille men som för tillfället är inne i en "måste ha mamma fas". Han är den som för tillfället tyr sig mest till våra övriga katter och är lite mer försiktig av sig. Savutis svans växer å växer, har inte haft en kattunge med sån svans tidigare.

Kafue är ett litet charmtroll, ifrån att ha varit den som var lite blyg å rädd är han den som kanske är mest framåt och tar för sig, då Lewa borträknad. Kafue älskar mat och fjädrar. Han älskar uppmärksamhet men är lite mer självständig av sig.

Mashatu är den tyngsta i laget telningar, han är väldigt avslappnad och tyst av sig. Han har bäst färg av bröderna fastän Kafue fortfarande är mörkare "all over". ´

Å så lite bilder...... tagna idag på förmiddagen

Savuti



Kafue



Lewa



Mashatu




//Daniel


Kommentarer
Postat av: Anonym

Vilket vackert ansikte på Kafue, den finaste.

Kram M

2012-05-12 @ 15:45:40
Postat av: Karin och Linnea

Tack för ett trevligt besök och för att vi fick träffa alla era katter. Härliga katter allihop.

2012-05-12 @ 18:41:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0